Obstarávanie

Baliace stroje do teplom zmrašťovacej fólie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum polygrafických služieb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
20 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
16 183,33
Zaplatené:
80.91%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42921320-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
2.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. stroj: Obsluha vloží balený produkt na baliaci stôl a vsunie ho do pootvorenej fólie, ktorá je na zadnej strane zložená, na ľavej je spojená predošlým zváraním. Produkt s fóliou obsluha posunie pod zvarovací rám, ktorý sa uzatvorí automaticky po stlačení tlačítka obsluhou, alebo nastavením času cyklu (možnosť voľby). Pohyb zvarovacieho rámu je ovládaný elektricky. V tejto polohe je rám pridržovaný počas doby zvarovania magnetmi. ; Zvarovací rám zvarí fóliu na prednej a pravej bočnej strane, čím je fólia okolo produktu úplne uzavretá. (Pre únik vzduchu počas zmršťovania je do obalu vypálený malý otvor.) Po zavarení sa rám automaticky zdvihne a produkt sa posunie automaticky pomocou samostatného dopravníkového pásu z baliaceho stola na článkový dopravníkový pás do tepelného tunela, kde sa fólia teplom zmraští a obopne balený tovar. Čas zvarovania, teplota zvarovacích drôtov a čas chodu pásového dopravníka sa nastavuje na hlavnom paneli. ; Teplota v tuneli a rýchlosť prechodu cez tunel sa nastavuje v závislosti na balenom produkte a použitej fólii na hlavnom paneli. ; 2 stroj: Stroj pracuje so systémom zvarovania a zmršťovania fólie v jednom pracovnom procese. Stroj má zvarovací nôž potiahnutý s teflónovou vrstvou. Chladenie zvarovacích čeľustí je dosiahnuté trvanlivou kvapalinou v uzavretom okruhu. Je možné výškové nastavovanie pracovnej plochy. Elektromagnet udržuje rám v pracovnej polohe. Otvorenie krycieho veka je automatické po ukončení cykla.; Stroj obsahuje kontrolný LCD display na jednoduchú a presnú kontrolu všetkých pracovných procesov ako stav prístroja, elektronická regulácia teploty zvarovania, regulácia času zmršťovania fólie, regulácia teploty zmrašťovacej komory a znázornenie chýb.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Príslušenstvo stroja (1.stroj - kompaktný baliaci stroj do teplom zmrašťovacej fólie GP4 AEM alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami), Hodnota / charakteristika: 1 kus - výbehová valčeková dráha s voľnými valčekmi v šírke 400 mm a dĺžke 700 mm slúžiaca na presun zabaleného produktu von zo zmršťovacieho tunela; Technické vlastnosti: Príslušenstvo stroja (1.stroj - kompaktný baliaci stroj do teplom zmrašťovacej fólie GP4 AEM alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami), Hodnota / charakteristika: 1 kus - teflónové pletivo na článkovom dopravníku v tuneli pre malé balené produkty; Technické vlastnosti: Príslušenstvo stroja (1.stroj - kompaktný baliaci stroj do teplom zmrašťovacej fólie GP4 AEM alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami), Hodnota / charakteristika: 1 kus - otočný dopravníkový stôl priemer 1300mm na sústreďovanie hotových balení vychádzajúcich z výbehovej valčekovej dráhy; Technické vlastnosti: Príslušenstvo stroja (1.stroj - kompaktný baliaci stroj do teplom zmrašťovacej fólie GP4 AEM alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami), Hodnota / charakteristika: 1 kus - článkový dopravník bez pohonu v šírke 400 a dĺžke 1000mm posúvajúci hotové balenia z otočného dopravníkového stola smerom k obsluhe; Technické vlastnosti: Typ fólie, Hodnota / charakteristika: PE, PVC PE, PVC; Technické vlastnosti: Osadenie strojov na zaaretovateľných kolieskach, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Záruka na stroje , Hodnota / charakteristika: 60 mesiacov; Technické vlastnosti: Doba dodania, Hodnota / charakteristika: do 4 týždňov od objednávky; Technické vlastnosti: Požiadavka na uchádzača, Hodnota / charakteristika: Uchádzač sa musí preukázať platným certifikátom na servis ponúkaného zariadenia vystaveným na uchádzača

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. stroj - Kompaktný baliaci stroj do teplom zmršťovacej fólie GP4 AEM alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Výkon stroja, Jednotka: cyklov/min, Minimum: 6, Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka stroja, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2095; Technické vlastnosti: Šírka stroja, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 890; Technické vlastnosti: Výška stroja, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1460; Technické vlastnosti: Pracovná výška, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 930; Technické vlastnosti: Veľkosť zvarovacieho rámu, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 470 x 555; Technické vlastnosti: Maximálna veľkosť baleného produktu dxšxv (Vzhľadom na maximálnu šírku fólie všetky parametre nemôžu byť dosiahnuté súčasne), Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 530x400x200; Technické vlastnosti: Maximálna hmotnosť baleného produktu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Maximálna šírka fólie, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Maximálny priemer kotúča fólie, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Napätie, Jednotka: V, Hz, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400V a 50Hz; Technické vlastnosti: Príkon, Jednotka: kW, Minimum: , Maximum: 8,0, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. stroj - Poloautomatický stroj do teplom zmrašťovacej fólie DEMPACK H20 alebo ekvivalent s dodržanými technickými parametrami, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Výkon, Jednotka: cyklov/hod., Minimum: 200, Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Rozmer zvarovacieho rámu, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 440x300; Technické vlastnosti: Maximálna veľkosť baleného produktu dxšxv (Vzhľadom na maximálnu šírku fólie všetky parametre nemôžu byť dosiahnuté súčasne), Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 410x250x250; Technické vlastnosti: Maximálna hmotnosť baleného produktu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Rozmery prístroja šxhxv, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1050x680x1030; Technické vlastnosti: Hmotnosť stroja, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 98; Technické vlastnosti: Maximálny priemer kotúča fólie, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Maximálna šírka fólie, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Príkon, Jednotka: kW, Minimum: , Maximum: 1,65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Napätie, Jednotka: V, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 230

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
TECHNOLOGY SLOVAKIA, s.r.o. 2 19 420,00 20% EUR 27. Február 2017 131721

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.