Obstarávanie

Redizajn replikačného a zálohovacieho systému


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad geodézie, kartografie a katastra SR
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
161 340,00
Konečná suma(Bez DPH):
107 500,00
Zaplatené:
66.62%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30234500-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
množstvo
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je:1. Rozšírenie existujúceho diskového poľa o doplnkové diskové úložisko – obstaranie doplnkovej kapacity (doplnkové diskové úložisko v zmysle technickej špecifikácie),2. Služby spojené s inštaláciou, konfiguráciou novo dodaných zariadení.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Rozmery a prevedenie : , Hodnota / charakteristika: Doplnkové diskové úložisko 19“ rack, výška 4U s možnosťou využitia až 24 pevných diskov o veľkosti 3,5“ a maximálnej celkovej kapacite až 128 TB.; Technické vlastnosti: RAID, Hodnota / charakteristika: RAID 0, 1, 5, 6 s úrovňou RAID5 Data-Parity Ratio 2:1 - 8:1 a RAID6 Data-Parity Ratio 4:2, 6:2, 8:2, 10:2 alebo 14:2Automatická re-konfigurácia RAID po výpadku niektorého z pevných diskov; Technické vlastnosti: Radič (kontrolér), Hodnota / charakteristika: Redundantné kontrolery osadené portami SAS nevyhnutné pre dátové prepojenie s existujúcou infraštruktúrou, redundantné, no SPOF, vymeniteľné v prípade závady počas prevádzky zariadenia; Technické vlastnosti: Napájací zdroj, Hodnota / charakteristika: Zdroje napájania - redundantné, no SPOF, vymeniteľné v prípade závady počas prevádzky zariadenia; Technické vlastnosti: Špecifikácia diskov, Hodnota / charakteristika: Pevné disky SAS 3.5“ pevné disky s kapacitou 4000 GB a 7200 otáčkami/min, vymeniteľné v prípade závady počas prevádzky zariadenia,; Technické vlastnosti: Špecifikácia diskov, Hodnota / charakteristika: 100% kompatibilné a uvedené v matici kompatibility publikovanej priamo výrobcom existujúceho zariadenia HPE 3PAR StoreServ 7200; Technické vlastnosti: Kompatibilita, Hodnota / charakteristika: Doplnená disková kapacita musí byt plne kompatibilná s existujúcim zariadením HPE 3PAR StoreServ 7200 s originálnym firmvérom výrobcu a prostredím dátového centra tvoreným produktami VMware a Veeam.; Technické vlastnosti: Podporované typy diskov, Hodnota / charakteristika: Zariadenie musí podporovať pevné disky o kapacitách/technológii/otáčok za minútu: 400 SSD, 480 SSD, 920 SSD, 480GB nonAFC SSD, 1.92TB SSD, ; Technické vlastnosti: Podporované typy diskov, Hodnota / charakteristika: 3.84TB SSD, 300 15K SAS, 450 10K SAS, 600 10K SAS, 600 15K SAS, 900 10K SAS, 1200 10K SAS, 1000 7.2K NL, 1800 10K SAS, 2000 7.2K NL, 3000 7.2K NL, 4000 7.2K NL, 6000 7.2K NL; Technické vlastnosti: Montáž a konfigurácia, Hodnota / charakteristika: doprava, montáž, konfigurácia, otestovanie a implementácia rozšírenia diskového poľa v produkčnom prostredí podľa špecifických požiadaviek objednávateľa ; Technické vlastnosti: Záruka a servisná podpora, Hodnota / charakteristika: záruka 3 roky, proaktívna a reaktívna podpora na mieste inštalácie u objednávateľa, nahlasovanie porúch 24hod. x 7dní, nástup na servisný zásah do 4 hodín od nahlásenia servisnej požiadavky

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Rozšírenie existujúceho diskového poľa: požaduje sa dodávka HW vybavenia –doplnkové diskové úložisko s parametrami uvedenými v ďalšom texte a 100% kompatibilné, pripojiteľné a konfigurovateľné k existujúcemu zariadeniu HPE 3PAR StoreServ 7200, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Počet diskov, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Vision IT Solutions, a. s. 2 129 000,00 20% EUR 13. Apríl 2017 135819

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.