Príprava jedál v zariadení ; Poskytovanie stravy pre zamestnancov ; Stravovanie zamestnancov
Technické vlastnosti: Všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, ; Technické vlastnosti: Produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality , Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: nie vákuovo balené, nie mrazené
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - býk, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka bravčová, podiel mäsa min.90%, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napr. Šunková saláma, podiel mäsa mi. 75%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napr. Liptovská saláma, Jemná saláma a pod., podiel mäsa min. 65% , Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - Parížska saláma, podiel mäsa min. 50%, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napr. Bratislavské párky, podiel mäsa min. 70% , Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok -špekačky, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - Kabanos, Slovenská točená, podiel mäsa min.60%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - napr. Nitran, Lovecká, Malokarpatská saláma a pod., podiel mäsa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca, podiel mäsa min. 95%, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Hôrka s.r.o. | 8 | 16 818,18 | 10% | EUR | 12. Jún 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.