Obstarávanie

Laboratórny mikroskop s príslušenstvom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
41 666,66
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38518200-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Rutinný svetelný priamy mikroskop s kovovým telom, kvalitnou plan-achromatickou optikou a ergonómiou pre pozorovanie vzoriek v prechádzajúcom svetle, vo svetlom poli s výkonným regulovateľným flexibilne vymeniteľným LED osvetlením.; -LED osvetlenie (teplota farieb LED 3200K); -Požadujeme LED indikátoror intenzity osvetlenia zabudovaný v mikroskope po oboch stranách statívu s LED stupnicou v piatich stupňoch indikácie intenzity, ktorý je ľahko viditeľný z diaľky;-Maximálne celkové zväčšenie do 1000x;-Revolverová hlava na 4 objektívy otočená dozadu od pozorovateľa; -45x Plan-Achromat objektívy pre použitie na nátery bez krycieho sklíčka D=0 10x/N.A.0,25, 20x/N.A. 0,40, 40x/N.A.0,65, 100x/N.A.1,25 oil; -15x Plan-Achromat 4x/N.A.0,10, 10x/N.A.0,25, 40x/N.A.0,65, 100x/N.A.1,25 oil s korekciou D=- na krycie sklíčka preparátov; ; -1x Plan-Achromatický fázovo kontrastný objektív 40x/N.A.0,65 PH2 doplnený centrovateľnou kondenzorovou prizmou pre fázový kontrast PH2 v jazdci; -60x Ergonomický otočný binokulárny tubus so 30°/20mm so sklonom 30°, nastaviteľný v dvoch výškových rovinách pozorovacieho bodu s rozdielom aspoň 40 mm (minimálne 385 mm a maximálne 425 mm) s rozostupom okulárov v rozsahu 48-75mm Siedentopf systém; ; -1x Ergonomický otočný trinokulárny fototubus so 30°/20mm so sklonom 30° delenie optickej dráhy (50doc : 50vis), nastaviteľný v dvoch výškových rovinách pozorovacieho bodu s rozdielom aspoň 40 mm (minimálne 385 mm a maximálne 425 mm) s rozostupom okulárov v rozsahu 48-75mm Siedentopf systém; -Perdcentrovaný kondenzor 0,9/1,25 so zafixovaným Kohler osvetlením s nastaviteľnou apertúrnou clonou; -Okuláre 10x so šírkou zorného poľa 18 mm a optickou korekciou ±5 dioptrií s očnicami; -Duálny koaxiálny zaostrovací systém; ; -Ľahko ovládateľný pracovný stolík s XY pevným hrebeňovým posuvom bez prekĺznutia pri posuve a s posuvom v rozsahu 75x30mm so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu s rýchloupínaním vzorky pružina naľavo a ovládanie stolíka vpravo. Ľahko čitateľné Vernierove stupnice polohy stolíka; -Externý transformátor s pozíciou na uloženie v statíve pre bezpečné pripojenie do siete 100...240VAC/50...60Hz/30VA; -Príslušenstvo: 3x vylepšujúce filtre (konverzný modrý, žltý a zelený), antistatický protiprachový obal, náhradná žiarovka a 5ml imerzného oleja; ; -Návod na obsluhu v Slovenskom alebo Českom jazyku; -Zabudovaný bezpečnostný slot pre prichytenie mikroskopu zámkom a priestor na odloženie kábla a transformátora v tele mikroskopu; -Rúčka pre jednoduché uchopenie a prenos mikroskopu; -Odkladací priestor na napájací kábel s transformátorom

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Carl Zeiss Slovakia, s. r. o. 1 50 000,00 20% EUR 25. Júl 2017 142935

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.