Nákup a dodávka mäsa a mäsových výrobkov
Technické vlastnosti: Bažant prsia bez kosti (ďalej len ,,b.k"). - mrazené -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89, PH 5,5-6,2, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bažant celý mrazený -12°/-18°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,5; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou (ďalej len ,,s.k'') . - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička b.k. - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 377,50; Technické vlastnosti: Bravčové karé k.ú., b.k. - bravčové karé b.k. 100 % chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 212,50; Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuchynská úprava (ďalej len ,,k.ú"), b.k. - br. stehno 100%, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 825; Technické vlastnosti: Bravčové stehno s.k. údené - br. stehno minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovadlo, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: Brav. karé b.k.údené - br. karé tepelne opracované, bravčové karé minimálne 90 % , solené, dextróza, stabilizátor, konzervanty, antioxidanty, korenie, škrob, farbivo, zahusťovadlo, voda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Bravčový bok b.k. - br. bok b.k. 100 %, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčové rebierka (upravený br. bok) 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň - vnútornosť chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň mrazená - vo všetkých častiach teplota -12°/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Brav. krkovička b.k. údená br. krkovička minimálne 95%, voda, soľ, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 152,50; Technické vlastnosti: Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. minimálne 62%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, stabilizátor, dextróza, antioxidant, aróma, živ. bielkovina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová panenka k.ú. - br. panenka 100 %, chladená do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 625; Technické vlastnosti: Bravčová panenka - br. panenka 100 %, mrazená vo všetkých častiach teplota -12°C/-18°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22,50; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko b.k. - br. pliecko 100% chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27,50; Technické vlastnosti: Brav. koleno bavorské s.k. - br. koleno s. k. min 100%, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Brav. kol. bavorské údené b.k. - br. koleno bavorské údené b.k. minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovado, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Bravčová šunka na kosti, bravčová šunka na kosti minimálne 90 %, vákuovo balená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Kosti na hov. vývar - čerstvé , v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: Oškvarky kombinácia loja s bravčovým mäsom, minimálny obsah mäsa 20%, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Moravské mäso údené - br. stehno minimálne 66%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, živ. bielkovina, stabilizátor, regulátor kyslosti, dextróza, antioxidant, koreniny, aróma, zem. škrob, maltodextrín farbivo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Slanina údená s kožou - bravčová chrbtová slanina tepelne opracovaná, minimálny obsah mäsa 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Oravská slanina - bravčový bok minimálne 85%,voda, soliaca zmes, minimálny obsah soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 345; Technické vlastnosti: Anglická slanina - bravčový bok b.k. minimálne 60%,voda a soľ max do 3,3%, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčová šunka dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabilizátor, maltodextrín, živočíšna bielkovina, antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 325; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabiliztátor, bielkoviny, antioxidanty, aróma, vlákniny, farbivo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Brav. klobása Stupavská údená v br. čreve - bravčové mäso min.60%, slanina min. 30%, hovädzie mäso min.10%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zretelné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 262,50; Technické vlastnosti: Maďarská klobása - br. mäso, koreniny, tuk, soľ, extrakty, dextróza, stimulátor, antioxidant, cesnak, stabilizátor, konzervanty, na 100 g hotového výrobku musí byť použité minimálne 108 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Domáca klobása údená v br. čreve - min.podiel mäsa 89%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zreteľné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 145; Technické vlastnosti: Čabajská klobása - br. mäso minimálne 75%, hov. mäso min.21%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Spišské párky - br. mäso min 48%, hov. mäso min 15%, br. kože, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 137,50; Technické vlastnosti: Viedenské párky - br. mäso minimálne 51%, br. koža, voda, soľ, konzervanty, škrob, sójová bielkovina, stabilizátor, antioxidant, zvýrazňovač chuti, dextróza, koreniny, farbivá, aróma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma - minimálny podiel bravčového a hovädzieho mäsa 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Salám Nitran - br. mäso minimálne 69%, hov. mäso minimálne 27%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, cukor, antioxidanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Tirolská šunka 1kg - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Parmská šunka - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17,50; Technické vlastnosti: Slanina pancetta - chrbtová slanina bez kože 90%, soľ, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka 1kg - bravčové mäso, tuk, kože, vnútornosti, soľ, cesnak, koreniny, stabilizátor, dextróza, škrob, cukor, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jaternice - br. mäso minimálne 39%, br. koža 9%,br. pečeň 8%, br. pľúca 7%,vývar, žemle, soľ, korenie, krúpy, obsah tuku 35%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Hoväd. sviečkovica k.ú - hov. sviečkovica 100% chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hov.sviečkovica mraz. - bez retiazky vákuové balenie, mrazené -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82,50; Technické vlastnosti: Hov. roštenka k.ú - hov. roštenka 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 612,50; Technické vlastnosti: Hov.zadné b.k. k.ú. -hov. zadné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 915; Technické vlastnosti: Hov. predné - hov. predné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92,50; Technické vlastnosti: Hov.močing - hov. močing 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32,50; Technické vlastnosti: Hov.držky predvarené - hov držky 99%, stabilizátor, antioxidanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Hov.držky predvarené - hovädzie držky 99%, mrazené , krájané 1 kg vrecko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 162,50; Technické vlastnosti: Hovädzia pečeň vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Hov. jazyk údený - vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Teľacia sviečková k.ú. - teľ sviečkovica 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Teľacie stehno b.k. k.ú. - teľ. stehno 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, mrazené -12°C/-18°C , v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Hus celá bez drobkov, mrazená - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Husacie prsia b.k. s kožou - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Husacia pečeň nekŕmn. husi - tmavá 1kg, chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Husacia pečeň kŕmn.husi - vákuovo balené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Husacie stehná mrazené - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Kačacie stehno mrazené - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované minimálne 240gr, maximálne 270gr. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 375; Technické vlastnosti: Kačacia pečeň z nekŕmn. kačíc - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92,50; Technické vlastnosti: Kačacie prsia b.k. s kožou - mrazené do -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Kačacie prsia b.k. - voľne ložené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 325; Technické vlastnosti: Kačica očistená bez drobov - chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kurča bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Kukuričné kura bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kuracie pečene - 1 kg vákuovo balené , chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 235; Technické vlastnosti: Kuracie stehná b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 360; Technické vlastnosti: Kuracie stehná celé. kalibrované minimálne 250gr, maximálne 270gr,, - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1125; Technické vlastnosti: Kuracie krídla - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Kuracie prsia b.k. a bez kože - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1612,50; Technické vlastnosti: Kuracie prsia b.k. a bez kože kalibrované minimálne 180gr.. maximálne 200gr., - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Kuracie stehná horné - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Morčacie prsia - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 950; Technické vlastnosti: Morčacie stehno b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27,50; Technické vlastnosti: Jahňacíe lýtko s.k., mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jahňacie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Jahňací chrbát s.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Jahňací chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Jeleň stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82,50; Technické vlastnosti: Jeleň sviečková mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jeleň chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Srnčie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Srnčí guláš, mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Diviak stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42,50; Technické vlastnosti: Danielia sviečkovica k.ú.mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Králičie mäso v celosti mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Králičí chrbát b.k., mrazený -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Vajíčka stredne veľké - bielkoviny 6,5 g, uhľovodíky z toho škroby a cukry 0,7 g , tuky 5,8 g, sodík 0,072 g, chov v obohatených klietkach -1ks minimálne 40 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27500; Technické vlastnosti: Debrecínska pečienka - br. karé min 80%, soľ, voda, stabilizátor, bielkoviny, škrob, zahusťovadlo, dextróza, koreniny, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Špekačky - bravčová masť 26%,bravčové mäso minimálne 25%, hov. mäso minimalne15%, br. koža, voda, škroby, stabilizátory, zahusťovadlá, farbivá, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Šunka - br. stehno bez kosti minimálne 70%, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, dextróza, konzervanty, aróma, koreniny, farbivo ,antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Prasiatko 1 kg - 100% čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Prepelica 1kg - mrazená -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Bravčové črevá vyčistené - solené, 15% soli, schladené najviac na 3° C, Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Kačacia masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Husacia masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Michal Raninec - MIRAN | 2 | 70 189,00 | 10% | EUR | 30. Október 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.