Obstarávanie

Živočíšne výrobky,mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa účelových zariadení
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
80 929,10
Konečná suma(Bez DPH):
63 808,18
Zaplatené:
78.84%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nákup a dodávka mäsa a mäsových výrobkov

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bažant prsia bez kosti (ďalej len ,,b.k"). - mrazené -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89, PH 5,5-6,2, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bažant celý mrazený -12°/-18°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,5; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou (ďalej len ,,s.k'') . - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička b.k. - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 377,50; Technické vlastnosti: Bravčové karé k.ú., b.k. - bravčové karé b.k. 100 % chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 212,50; Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuchynská úprava (ďalej len ,,k.ú"), b.k. - br. stehno 100%, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 825; Technické vlastnosti: Bravčové stehno s.k. údené - br. stehno minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovadlo, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: Brav. karé b.k.údené - br. karé tepelne opracované, bravčové karé minimálne 90 % , solené, dextróza, stabilizátor, konzervanty, antioxidanty, korenie, škrob, farbivo, zahusťovadlo, voda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Bravčový bok b.k. - br. bok b.k. 100 %, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčové rebierka (upravený br. bok) 100 %, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň - vnútornosť chladená do  4°C,  v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň mrazená - vo všetkých častiach teplota -12°/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Brav. krkovička b.k. údená br. krkovička minimálne 95%, voda, soľ, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 152,50; Technické vlastnosti: Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. minimálne 62%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, stabilizátor, dextróza, antioxidant, aróma, živ. bielkovina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová panenka k.ú. - br. panenka 100 %, chladená do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 625; Technické vlastnosti: Bravčová panenka - br. panenka 100 %, mrazená vo všetkých častiach teplota -12°C/-18°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22,50; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko b.k. - br. pliecko 100% chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27,50; Technické vlastnosti: Brav. koleno bavorské s.k. - br. koleno s. k. min 100%, chladené do 4°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Brav. kol. bavorské údené b.k. - br. koleno bavorské údené b.k. minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovado, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Bravčová šunka na kosti, bravčová šunka na kosti minimálne 90 %, vákuovo balená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Kosti na hov. vývar - čerstvé , v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: Oškvarky kombinácia loja s bravčovým mäsom, minimálny obsah mäsa 20%, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Moravské mäso údené - br. stehno minimálne 66%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, živ. bielkovina, stabilizátor, regulátor kyslosti, dextróza, antioxidant, koreniny, aróma, zem. škrob, maltodextrín farbivo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Slanina údená s kožou - bravčová chrbtová slanina tepelne opracovaná, minimálny obsah mäsa 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Oravská slanina - bravčový bok minimálne 85%,voda, soliaca zmes, minimálny obsah soli, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 345; Technické vlastnosti: Anglická slanina - bravčový bok b.k. minimálne 60%,voda a soľ max do 3,3%, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčová šunka dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabilizátor, maltodextrín, živočíšna bielkovina, antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 325; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabiliztátor, bielkoviny, antioxidanty, aróma, vlákniny, farbivo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Brav. klobása Stupavská údená v br. čreve - bravčové mäso min.60%, slanina min. 30%, hovädzie mäso min.10%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zretelné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 262,50; Technické vlastnosti: Maďarská klobása - br. mäso, koreniny, tuk, soľ, extrakty, dextróza, stimulátor, antioxidant, cesnak, stabilizátor, konzervanty, na 100 g hotového výrobku musí byť použité minimálne 108 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Domáca klobása údená v br. čreve - min.podiel mäsa 89%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zreteľné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 145; Technické vlastnosti: Čabajská klobása - br. mäso minimálne 75%, hov. mäso min.21%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Spišské párky - br. mäso min 48%, hov. mäso min 15%, br. kože, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 137,50; Technické vlastnosti: Viedenské párky - br. mäso minimálne 51%, br. koža, voda, soľ, konzervanty, škrob, sójová bielkovina, stabilizátor, antioxidant, zvýrazňovač chuti, dextróza, koreniny, farbivá, aróma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma - minimálny podiel bravčového a hovädzieho mäsa 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Salám Nitran - br. mäso minimálne 69%, hov. mäso minimálne 27%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, cukor, antioxidanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Tirolská šunka 1kg - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Parmská šunka - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17,50; Technické vlastnosti: Slanina pancetta - chrbtová slanina bez kože 90%, soľ, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka 1kg - bravčové mäso, tuk, kože, vnútornosti, soľ, cesnak, koreniny, stabilizátor, dextróza, škrob, cukor, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jaternice - br. mäso minimálne 39%, br. koža 9%,br. pečeň 8%, br. pľúca 7%,vývar, žemle, soľ, korenie, krúpy, obsah tuku 35%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Hoväd. sviečkovica k.ú - hov. sviečkovica 100% chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hov.sviečkovica mraz. - bez retiazky vákuové balenie, mrazené -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82,50; Technické vlastnosti: Hov. roštenka k.ú - hov. roštenka 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 612,50; Technické vlastnosti: Hov.zadné b.k. k.ú. -hov. zadné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 915; Technické vlastnosti: Hov. predné - hov. predné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92,50; Technické vlastnosti: Hov.močing - hov. močing 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32,50; Technické vlastnosti: Hov.držky predvarené - hov držky 99%, stabilizátor, antioxidanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Hov.držky predvarené - hovädzie držky 99%, mrazené , krájané 1 kg vrecko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 162,50; Technické vlastnosti: Hovädzia pečeň vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Hov. jazyk údený - vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Teľacia sviečková k.ú. - teľ sviečkovica 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Teľacie stehno b.k. k.ú. - teľ. stehno 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, mrazené -12°C/-18°C , v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Hus celá bez drobkov, mrazená - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Husacie prsia b.k. s kožou - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Husacia pečeň nekŕmn. husi - tmavá 1kg, chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Husacia pečeň kŕmn.husi - vákuovo balené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Husacie stehná mrazené - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Kačacie stehno mrazené - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované minimálne 240gr, maximálne 270gr. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 375; Technické vlastnosti: Kačacia pečeň z nekŕmn. kačíc - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92,50; Technické vlastnosti: Kačacie prsia b.k. s kožou - mrazené do -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Kačacie prsia b.k. - voľne ložené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 325; Technické vlastnosti: Kačica očistená bez drobov - chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kurča bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Kukuričné kura bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kuracie pečene - 1 kg vákuovo balené , chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 235; Technické vlastnosti: Kuracie stehná b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 360; Technické vlastnosti: Kuracie stehná celé. kalibrované minimálne 250gr, maximálne 270gr,, - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1125; Technické vlastnosti: Kuracie krídla - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62,50; Technické vlastnosti: Kuracie prsia b.k. a bez kože - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1612,50; Technické vlastnosti: Kuracie prsia b.k. a bez kože kalibrované minimálne 180gr.. maximálne 200gr., - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Kuracie stehná horné - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Morčacie prsia - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 950; Technické vlastnosti: Morčacie stehno b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27,50; Technické vlastnosti: Jahňacíe lýtko s.k., mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jahňacie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,50; Technické vlastnosti: Jahňací chrbát s.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Jahňací chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Jeleň stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82,50; Technické vlastnosti: Jeleň sviečková mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jeleň chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Srnčie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Srnčí guláš, mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Diviak stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42,50; Technické vlastnosti: Danielia sviečkovica k.ú.mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Králičie mäso v celosti mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Králičí chrbát b.k., mrazený -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Vajíčka stredne veľké - bielkoviny 6,5 g, uhľovodíky z toho škroby a cukry 0,7 g , tuky 5,8 g, sodík 0,072 g, chov v obohatených klietkach -1ks minimálne 40 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27500; Technické vlastnosti: Debrecínska pečienka - br. karé min 80%, soľ, voda, stabilizátor, bielkoviny, škrob, zahusťovadlo, dextróza, koreniny, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Špekačky - bravčová masť 26%,bravčové mäso minimálne 25%, hov. mäso minimalne15%, br. koža, voda, škroby, stabilizátory, zahusťovadlá, farbivá, konzervanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Šunka - br. stehno bez kosti minimálne 70%, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, dextróza, konzervanty, aróma, koreniny, farbivo ,antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Prasiatko 1 kg - 100% čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Prepelica 1kg - mrazená -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37,50; Technické vlastnosti: Bravčové črevá vyčistené - solené, 15% soli, schladené najviac na 3° C, Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Kačacia masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Husacia masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50; Technické vlastnosti: Bravčová masť 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,50

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Michal Raninec - MIRAN 2 70 189,00 10% EUR 30. Október 2017 148864

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.