Obstarávanie

Dodávka rýb, produktov vodného prostredia a morských plodov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
24 947,16
Konečná suma(Bez DPH):
17 302,81
Zaplatené:
69.35%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
03310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok, všetky požadované tovary
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávky rýb, produktov vodného prostredia a morských plodov podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania a podľa platných noriem.; Rámcová dohoda na plnenie predmetu zákazky na obdobie od 1.1.2018 do 31.12.2018.; Odplatné dodanie potravín v súlade so zákonom č.152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov a súvisiacimi právnymi predpismi.; Plnenie predmetu zákazky sa uskutoční na šiestich odberných miestach v rámci celej Slovenskej republiky: Bratislava 2x, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Trenčianske Teplice.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Kalamáre mrazené , Hodnota / charakteristika: veľkosť 6/12; Technické vlastnosti: 2. Kapor pitvaný čerstvý, Hodnota / charakteristika: chov SK, od prijatia Dodávateľom starý max 24hod., kapor rybničný, (Cyprinus carpio), produkt akvakultúry; 2-4 kg/ks; Technické vlastnosti: 3. Kaviár nepravý z lososa 50 g, Hodnota / charakteristika: nepravý z lososa 50g; Technické vlastnosti: 4. Krevety celé nevylúpané, Hodnota / charakteristika: veľkosť 30/40, mrazené 1 kg; Technické vlastnosti: 5. Krevety koktailové mrazené, Hodnota / charakteristika: farmované Bangladéš, obsah: soľ, 20% voda, stabilizátor E45,451,452, farbivo E160C, antioxidant E223, predvarené, vylúpané, veľkosť 330/350-1x800/1000g; Technické vlastnosti: 6. Krevety grónske obrie mrazené, Hodnota / charakteristika: celé, surové, zloženie: pitná voda, stabilizátor E450, E451, veľkosť 26/30- 1x800/1000g; Technické vlastnosti: 7. Losos filety s kožou, bez kosti aj steaky, atlantický, Hodnota / charakteristika: losos obyčajný - losos atlantický filety, TRIM D 1,4 - 1,7 kg (Salmo Salar),  morská ryba,  farmový chov- chovná oblasť Nórsko, chladený; Technické vlastnosti: 8. Losos údený pravý , Hodnota / charakteristika: losos (Salmo Salar), jedlá soľ max. 5%, regulátory kyslosti E261, E326, vákuovo balený, údené plátky chladené; Technické vlastnosti: 9. Losos v celku cca 4 - 5 kg, Hodnota / charakteristika: losos obyčajný , kvalita suprerior, pitvaný, chladený, Losos atlantický (Salmo Salar) morský chov, celá ryba, FAO - Škótsko; Technické vlastnosti: 10. Losos vo vlastnej šťave nepravý , Hodnota / charakteristika: mäso z treskovitých rýb, rastlinný repkový olej, jedlá soľ, dextróza, regulátory kyslosti E296, E330, E334, E335, E337, dymová aróma, farbivá E124, E110, antioxidant E300; Technické vlastnosti: 11. Maslová ryba , Hodnota / charakteristika: Butterfish (maslová ryba) - Lepidocybium flavobrunneum,  lovná oblasť: Tichý oceán FAO 71; Maslová ryba - filet, hlbokozmrazený, balenie 2-3 kg; Technické vlastnosti: 12. Matjesové filety vo vlastnej šťave, Hodnota / charakteristika: balenie cca 2,5 kg; Technické vlastnosti: 13. Ostriež Nílsky filety, Hodnota / charakteristika: filety mrazené, balenie 200-500g; Technické vlastnosti: 14. Pstruh lososovitý dúhový, Hodnota / charakteristika: pitvaný, celý; čerstvý - chladený, balenie 1,5-2,5 kg; Technické vlastnosti: 15. Pstruh pitvaný mrazený, Hodnota / charakteristika: chovaný pstruh, veľkosť 300-350 g, mrazený; Technické vlastnosti: 16. Pstruh údený , Hodnota / charakteristika: rezy zo pstruha dúhového /Oncorhynchus mykiss/, soľ, dym; balené v ochrannej atmosfére; zloženie omáčky:strúhaný chren, smotana 22%, brusnice 12% , rastlinné tuky – stužené, jablká, dextróza; Technické vlastnosti: Pstruh údený - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: rastlinné oleje – stužené /obsahuje sóju/, vínny ocot, cukor, extrakt z bazy, slepačie vajcia, zahusťovadlo: xantánová a guarová guma, pektin, stabilizátor: sorbit, soľ; Technické vlastnosti: Pstruh údený - pokračovanie textu, Hodnota / charakteristika: okysľujúci prostriedok: kyselina citrónová, antioxidačný, prostriedok: E223, hmotnosť/objem: 100g; Technické vlastnosti: 17. Ruské sardinky , Hodnota / charakteristika: chladené, marinované v sladkokyslom náleve; Technické vlastnosti: 18. Ryba treska , Hodnota / charakteristika: filety, bez pridanej vody a chemických prísad, 100% mäso; Technické vlastnosti: 19. Ryba treska tmavá filet , Hodnota / charakteristika: filety z tresky bez kože, bez pridanej vody; Technické vlastnosti: 20. Rybie filé mrazené, Hodnota / charakteristika: filety, bez pridanej vody a chemických prísad, 100% mäso; Technické vlastnosti: 21. Sardelové očká , Hodnota / charakteristika: v oleji; Technické vlastnosti: 22. Sardinky v oleji, Hodnota / charakteristika: v oleji; Technické vlastnosti: 23. Sardinky v tomate, Hodnota / charakteristika: v paradajkovom náleve; Technické vlastnosti: 24. Sumec pitvaný čerstvý, Hodnota / charakteristika: chovaný sumec, od prijatia Dodávateľom starý max 24hod.; Technické vlastnosti: 25. Šproty v tomate, Hodnota / charakteristika: v paradajkovom náleve; Technické vlastnosti: 26. Tuniak v olivovom oleji , Hodnota / charakteristika: tuniak kúsky; Technické vlastnosti: 27. Tuniak vo vlastnej šťave , Hodnota / charakteristika: tuniak kúsky; Technické vlastnosti: 28. Hoki mrazený, Hodnota / charakteristika: morská ryba hlboko mrazená, FA041, pitvaná, rybolov vlečné siete, balenie 1 kg (MACRURONUS-MAGELLANICUS); Technické vlastnosti: 29. Tresčia pečeň , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 30. Tuniak - filet čerstvý, Hodnota / charakteristika: tuniak žltoplutvý (Yellowfin tuna) - Thunnus albacares, ulovené v mori, oblasť odlovu východný Indický oceán FAO 57, balenie: fileta Natural; 1 až 3 kg, chladený; Technické vlastnosti: 31. Zavináče, Hodnota / charakteristika: v náleve s cibuľou; Technické vlastnosti: 32. Zubáč pitvaný čerstvý, Hodnota / charakteristika: zubáč chladený, lovený z braktických vôd. Kaliber: 0,8-1,2 kg/ks; Technické vlastnosti: 33. Pangas filety  bez kože mrazené, Hodnota / charakteristika: bez pridanej vody, mrazené; Technické vlastnosti: 34. Morské riasy sušené, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Kalamáre mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 2. Kapor pitvaný čerstvý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 3. Kaviár nepravý z lososa 50 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 4. Krevety celé nevylúpané, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 5. Krevety koktailové mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 6. Krevety grónske obrie mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 7. Losos filety s kožou. bez kostí aj steaky, atlantický, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 626; Technické vlastnosti: 8. Losos údený pravý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 111; Technické vlastnosti: 9. Losos v celku,  cca 4-5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: 10. Losos vo vlastnej šťave, nepravý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 11. Maslová ryba, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 12. Matjesové filety vo vlastnej šťave, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 13. Ostriež Nílsky filety, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 191; Technické vlastnosti: 14. Pstruh lososovitý dúhový, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 15. Pstruh pitvaný mrazený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 308; Technické vlastnosti: 16. Pstruh údený , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 17. Ruské sardinky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 18. Ryba treska, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 19. Ryba treska tmavá filet, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 20. Rybie filé mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 142; Technické vlastnosti: 21. Sardelové očká, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 22. Sardinky v oleji, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 23. Sardinky v tomate , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 24. Sumec pitvaný čerstvý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 25. Šproty v tomate, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 26. Tuniak v olivovom oleji, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: 27. Tuniak vo vlastnej šťave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 28. Hoki mrazený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: 29. Tresčia pečeň , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 30. Tuniak - filet čerstvý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: 31. Zavináče, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 32. Zubáč pitvaný čerstvý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 269; Technické vlastnosti: 33. Pangas filety  bez kože mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 34. Morské riasy sušené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
METRO Cash & Carry SR s. r. o. 1 20 763,38 20% EUR 5. December 2017 152142

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.