Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa , Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute ; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa , Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín ; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, požadovaná úprava: , Hodnota / charakteristika: kuchynská. ; Technické vlastnosti: položka 7: Špekáčky, Hodnota / charakteristika: kusová hmotnosť max: 100g; Technické vlastnosti: položka 8: Klobása, Hodnota / charakteristika: kusová hmotnosť max: 150g; Technické vlastnosti: položka 9: Klobása domáca údená, Hodnota / charakteristika: bravčové a hovädzie mäso min 98% ; Technické vlastnosti: položka 11. Hydinové párky, Hodnota / charakteristika: kusová hmotnosť max: 50g
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné ( vrchný šál) bez kosti, kuchynský upravené - býk mrazené balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, krk, kližka - býk, kuchynský upravené, mrazené balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynsky upravené, mrazené balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, kuchynsky upravené, mrazené balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň- mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - Jemná hydinová saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekáčky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová šunka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinové párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hov.držky mrazené predvarené krájané, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma suchá trvanlivá vákuovo balená 100g balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hovädzie kosti technické, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové kosti technické, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
BARTOŠEK s. r. o. | 3 | 24 090,91 | 10% | EUR | 28. December 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.