Technické vlastnosti: Dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby v čase dodávky jednotlivých tovarov nesmie byť kratší ako 14 dní, v pripade polozky c.1 eidam, pol.č.10 mlieko polotučné dátum spotreby v čase dodávky jednotlivých tovarov nesmie byť kratší ako 90 dní , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: upresnenie ciastkovej dodavky, Hodnota / charakteristika: telefonicky alebo podľa dohody; Technické vlastnosti: fakturacia, Hodnota / charakteristika: po ciastkovom dodani; Technické vlastnosti: splatnost faktur, Hodnota / charakteristika: 14 dni; Technické vlastnosti: skladovanie masla, Hodnota / charakteristika: od 0°C do 2°C, krátkodobo do 4°C
Technické vlastnosti: Pol. č.1-Syr Eidam (prírodný, polotvrdý, nezrejúci, plnotučný syr, vhodný na vyprážanie, tuk v sušine min. 45%, sušina najmenej 56% hmotnosti.), , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: Pol. č. 2-Syr tavený trojuholničkový (min. 4 druhy príchutí, 1 bal. s obsahom 140g /8*17,5g/balenie= 8ks/bal./, obsah sušiny najmenej 34%, tuk v sušine najmenej 45%), Jednotka: bal/krabicka, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Pol. č. 3- Syr s modrou plesňou (Niva alebo ekvivalent, obsah min. 50% sušiny, balenie: 100g až 3000g), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Pol. č. 4-Syr Bambíno alebo ekvivalent bez prichute ( bal.: 100g), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Pol. č. 5-Tvaroh (hrudkovitý, konzumný, tučný mliečny výrobok so sušinou min. 28%, tuk v sušine min. 23%, bielej farby, kyslo-mliečnej chuti, čerstvý -nevyzretý syr, vyrobený z tepelne ošetreného kravského mlieka, dodávaný v 1 kg baleniach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Pol. č. 6-Jogurt biely (balenie: 150g, nízkotučný), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Pol. č. 7-Acidofilné mlieko neochutené (nízkotučné, objem 250g, tuk v hmotn. min. 1 %, obsah:mlieko a mliečne výrobky, smotanová kultúra LACTOBACHILLUS ACIDOPHILUS, trvanlivosť cca. do 30dní), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Pol. č. 8-Smotana kyslá (objem/ balenie: 200g, 12% obsah tuku), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 440; Technické vlastnosti: Pol. č. 9 - Maslo 250g, minimálny obsah mliečnych tukov na 100g = 82%, vody na 100g = 16%, čerstvosť masla uvedená v dňoch od dátumu výroby je 1-5 dní, maslo nebolo mrazené, nemá príchuť, bez umelého pridania vitamínov, bez farbenia, nepripúšťame ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: Pol. č.10 - Mlieko trvanlivé polotučné 1,5% 1l, ošetrené UHT ohrevom, homogenizované, balené v kartónoch, minimálna trvanlivosť 3 mesiace, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2200; Technické vlastnosti: Pol. č.11 - Mlieko trvanlivé plnotučné 3,5%, 1l, tuk najmenej 3,5%, ošetrené UHT ohrevom, homogenizované, balené v kartónoch, minimálna trvalnivosť 3 mesiace, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Pol. č.12 - Maslo porciované 20g rastlinné, margarín so zníženým obsahom tuku 60%, minimálna trvanlivosť 1 mesiac, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Pol. č.13 - Maslo nátierkové, 200g, obsah tuku-31% hm, obsah sušiny-42% hm, Zloženie: smotana 91%, sušené mlieko, syrovátka, zemiakový škrob, sol, smotanová kultúra, minimálna spotreba 1 mesiac, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: Pol. č.14 - Jogurt ovocný 150g, minimálna doba spotreby 1 mesiac, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Pol.č.15 - Smotana na šľahanie 1l, 31% tuku, tekutý krém na šľahanie cmaru a rastlinných olejov, zloženie: obnovený cmar 68%hm, raslinné oleje/kokosový, palmový/ 12,2% hm, kukuričný škrob a sušený cmar 0,3%, minimálna trvanlivosť 4 mesiace, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Pol.č.16 - Acidofilné mlieko ochutené 250g, obsah:mlieko, ochucujúca zložka 16%, mliečne bielkoviny, smotanová kultúra, kultúra LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, obsah tuku 2,9%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220; Technické vlastnosti: Pol.č.17 - Maslo rastlinného pôvodu, maslová príchuť, margarín so zníženým obsahom tuku 60%, zloženie: rastlinné oleje a tuky (repkový, palmový), voda, sušený cmar, emulgátory(mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín), jedlá soľ 0,2%, konzervačná látka (sorban draselný), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, vitamíny(A,D,E), minimálna trvanlivosť 3 mesiace, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MABONEX SLOVAKIA spol. s r.o. | 3 | 4 325,00 | 20% | EUR | 5. Apríl 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.