Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb SYNNÓMIA
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 106,00
Konečná suma(Bez DPH):
7 105,00
Zaplatené:
99.98%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka čerstvého mäsa a mäsových výrobkov na zabezpečenie stravovania klientov a zamestnancov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky.; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby; Technické vlastnosti: Všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek(antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti,  kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 133; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 405; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 395; Technické vlastnosti: Hovädzie pliecko z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hovädzí krk bez kosti z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečkovica – falošná z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Saláma suchá – Poličan alebo ekvivalent, min 85% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Saláma suchá - Malokarpatská alebo ekvivalent, bravčové + hovädzie mäso min 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Saláma suchá -Herkules alebo ekvivalent, bravčové + hovädzie mäso min 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Jemná saláma – Liptovská alebo ekvivalent, min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Jemná saláma – Gotaj alebo ekvivalent,  min 50% podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Šunková saláma min. 70% bravčového podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Šunka bravčový výber podiel bravčového stehna min 90 % - Detská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: PIZZA  šunka alebo ekvivalent- podiel bravčového mäsa min 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: Bravčová rolka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Pečeňový syr  - bravčové mäso, bravčová pečeň a slanina, koreniace a ostatné prísady, karamel, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 34; Technické vlastnosti: Bravčové oškvarky 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Bravčová masť 500g 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Diétne párky min. min 59 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, min 46% bravčového a 34% hovädzieho, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Párky hydinové - kuracie mäso, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Párky bratislavské - podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 38; Technické vlastnosti: Párky frankfurtské - podiel bravčového mäsa min 45%,hov.mäso min 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Oravská slanina podiel bravčového boku bez kosti min 85 % voľná (neporciovaná a nevákuovaná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 54; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože - bravčová chrbtová slanina min.92%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Vianočná klobása min 67% bravčového a 22% hovädzieho podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Bravčová domáca klobása min 67% bravčového a 22% hovädzieho podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Klobása gazdovská -  bravčové mäso 91%, koreniace a ostatné prísady, cesnak, Balené: bravčové črievko, ochranná atmosféra, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Klobása Kopaničiarska alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Špekáčiky – extra min 30% hovädzieho mäsa, 50% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 58; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti - bravčové mäso 75%, voda, dusitanová soliaca zmes, živočíšny proteín (bravčový), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 38; Technické vlastnosti: Lahôdkový bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Domáce jaternice – bravčové, kalibrované 100g podiel bravčového mäsa min 45%, ryža min 25 %, krúpky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 19; Technické vlastnosti: Oškvarková nátierka 130g,- bravčové oškvarky mleté, bravčová masť, zmes korenia,, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: Moravské údené mäso podiel bravčového stehna min 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Paštéta Majkrém alebo ekv. -  min. 61 % mäsa, 48 - 50g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Majkrém alebo ekv. – min. 61 % mäsa, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: Paštéta Svačinka alebo ekv.  obsah mäsa: 30 % hm., obsah tuku max. 40 %, 48g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Bôčiková nátierka - údené mäso 35 %, 48 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Pečeňová  - brav.pečeň 26 %, min. 48g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Pečeňová  - brav.pečeň 26 %, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Bitúnok Čadca, s.r.o. 1 7 105,00 0% EUR 2. August 2018 163692

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.