Dodávka čerstvého mäsa a mäsových výrobkov na zabezpečenie stravovania klientov a zamestnancov.
Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky.; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby; Technické vlastnosti: Všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek(antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité
Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 133; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 405; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 395; Technické vlastnosti: Hovädzie pliecko z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hovädzí krk bez kosti z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečkovica – falošná z býka, kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Saláma suchá – Poličan alebo ekvivalent, min 85% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Saláma suchá - Malokarpatská alebo ekvivalent, bravčové + hovädzie mäso min 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Saláma suchá -Herkules alebo ekvivalent, bravčové + hovädzie mäso min 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Jemná saláma – Liptovská alebo ekvivalent, min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Jemná saláma – Gotaj alebo ekvivalent, min 50% podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Šunková saláma min. 70% bravčového podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Šunka bravčový výber podiel bravčového stehna min 90 % - Detská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: PIZZA šunka alebo ekvivalent- podiel bravčového mäsa min 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: Bravčová rolka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Pečeňový syr - bravčové mäso, bravčová pečeň a slanina, koreniace a ostatné prísady, karamel, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 34; Technické vlastnosti: Bravčové oškvarky 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Bravčová masť 500g 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Diétne párky min. min 59 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, min 46% bravčového a 34% hovädzieho, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Párky hydinové - kuracie mäso, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Párky bratislavské - podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 38; Technické vlastnosti: Párky frankfurtské - podiel bravčového mäsa min 45%,hov.mäso min 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Oravská slanina podiel bravčového boku bez kosti min 85 % voľná (neporciovaná a nevákuovaná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 54; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože - bravčová chrbtová slanina min.92%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Vianočná klobása min 67% bravčového a 22% hovädzieho podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Bravčová domáca klobása min 67% bravčového a 22% hovädzieho podielu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Klobása gazdovská - bravčové mäso 91%, koreniace a ostatné prísady, cesnak, Balené: bravčové črievko, ochranná atmosféra, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Klobása Kopaničiarska alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Špekáčiky – extra min 30% hovädzieho mäsa, 50% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 58; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti - bravčové mäso 75%, voda, dusitanová soliaca zmes, živočíšny proteín (bravčový), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 38; Technické vlastnosti: Lahôdkový bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Domáce jaternice – bravčové, kalibrované 100g podiel bravčového mäsa min 45%, ryža min 25 %, krúpky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 19; Technické vlastnosti: Oškvarková nátierka 130g,- bravčové oškvarky mleté, bravčová masť, zmes korenia,, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: Moravské údené mäso podiel bravčového stehna min 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Paštéta Majkrém alebo ekv. - min. 61 % mäsa, 48 - 50g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Majkrém alebo ekv. – min. 61 % mäsa, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: Paštéta Svačinka alebo ekv. obsah mäsa: 30 % hm., obsah tuku max. 40 %, 48g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Bôčiková nátierka - údené mäso 35 %, 48 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Pečeňová - brav.pečeň 26 %, min. 48g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: Paštéta Pečeňová - brav.pečeň 26 %, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bitúnok Čadca, s.r.o. | 1 | 7 105,00 | 0% | EUR | 2. August 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.