Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82%, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 86, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8%, obsah tuku min. 2,5%, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8%, obsah tuku min. 2,5%, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 42, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana na varenie čerstvá – tuk 10 %, balenie 250 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 250 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana šľahačková – min. 33 % tuku , balenie 250 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana pochúťková kyslá – min. 16 % tuku, balenie 250 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Syr mäkký – roztierateľný tavený syr, ošetrené UHT záhrevom, tuk v sušine min. 51 %, balenie 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Syr tvrdý neúdený - polotvrdý zrejúci, obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr plesnivý - syr s modrou plesňou, sušina min. 48 %, tuk v sušine min. 50 %, balenie 120 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 7, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 7, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, s obsahom živej mikroflóry, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 740, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 18% , tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, s probiotickou kultúrou, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Termix tvarohový - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový) tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2400, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 30. Október 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.