Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 105, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 165, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 290, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné z mladých býčkov - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzí roštenec - býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzia falošná sviečková - chladené, bez kosti , kuchynská úprava, chudé, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie prsia - chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie stehná - chladené, kalibrované 200 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracia stehná vykostené - chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kurča - chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Teľacie stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň - chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párky diétne - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky jemné - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Šunková saláma - čerstvá, podiel masa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 18, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená - čerstvá, podiel masa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina oravská - bravčová, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Slanina údená - bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Oškvarky - čerstvé, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Bravčová masť - čerstvá škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäso ZEMPLÍN, a.s. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 19. November 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.