Nákup mrazených rýb, rybieho filého a ostatného rybacieho mäsa pre zabezpečenie stravovania.
Technické vlastnosti: Periodicita, Hodnota / charakteristika: denne; Technické vlastnosti: Tovar musí byť dodávaný v akosti a kvalite I. triedy, zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zákona č. 152/1995 Z.z., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodávateľ predloží dodávateľ vlastný( nie tretej osoby): - Doklad (rozhodnutie, oznámenie) Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Potvrdenie prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živočíšneho pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004 a musia byť schválené príslušným - orgánom v súlade s článkom 31 ods.2 nariadenia (ES) č. 882/2004 v platnom znení a článkom 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 v platnom znení a zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov a ostatnej súvisiacej legislatívy -, Hodnota / charakteristika: ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti, prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača.; Technické vlastnosti: Predložený doklady môže byť kópia zaslaná e-mailom. Nedodržanie doručenia uvedeného dokladu sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. - Prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača. - Predložený doklad môže byť kópia zaslaná e-mailom. Nedodržanie doručenia uvedeného dokladu sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Rybie filé kocky - porcované z Aljašskej tresky bez glazúry 100, 150, 120 g mrazený., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Losos údený mrazený plátky VB 500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Losos údený mrazený plátky VB 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Sumček africký filety bez kože a kosti cca 300 - 400 g mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Losos atlantický filety bez kože a kostice, bez glazúry -filetta cca 1-1,5 kg mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Pstruh dúhový pitvaný VB slovenského pôvodu 1 ks 250-300 g mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Pstruh lososovitý filety s kožou 1 ks = 100 -125 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Krabie tyčinky 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Rybie prsty nemleté 1 ks =30 g cca 200 ks mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Zubáč filety s kožou 1 ks 230-300 g max. 10% glazúry mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Tuniak steak 1 ks-120 - 170 g mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hejk pitvaný, bez hlavy a chvosta 1 ks- 250 - 350 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Sumec filety bez kože a kosti 1 ks=230-300 g mraz., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Treska tmavá sviečková 1 ks = 140-160 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Aliašská treska filety, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Krevety koktejlové- vylúpané 300/500 predvarené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Filety z tresky tmavej bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hoki filety s kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Ostriež nilsky filety bez kože 1 ks= 200-500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kapor polený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Treska delikates v majonéze min.podiel 45% rybieho mäsa 1 kg vedierko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Rybací šalát - 1 kg vedierko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Zavináče - 2 kg pevného podielu vedierko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 3 | 25 350,00 | 20% | EUR | 10. Január 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.