Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávka potravín v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5
Technické vlastnosti: 1. Mlieko polotučné mlieko, obsah tuku 1,5%, UHT, 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko polotučné mlieko, obsah tuku 1,5%, čerstvé, 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko plnotučné, plnotučné, obsah tuku 3,5%, čerstvé, 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé, obsah mliečneho tuku min. 82%, 125 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh, hrudkovitý polotučný, 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Tvaroh mäkký, hrudkovitý polotučný, 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Parmezán,polotučný syr tvrdý min.32 % tuku v sušine, bez prídavku rastlinného tuku, 200 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bryndza plnotučná,min. 50 % ovčieho syra, termizovaná resp. pasterizovaná, 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Syr NIVA, smotana, mlieko, mliekárenska kultúra, 120 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12 .Syr tavený,syr, /bambino,karička, syrokrém/ bez pridania rastlinného tuku, 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr tavený s pridaním rastlinného tuku, 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Tofu syr biely,pasterizovaný rastlinný výrobok voda, sójové bôby, 160 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Tofu lahôdkový,pasterizovaný rastlinný výrobok voda, sójové bôby, 160 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Smotana 12%, sladká 200 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17.Smotana 12% , sladká 200 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Smotana pochúťková kyslá 16%, 175 g, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Acidofilné mlieko, zakysané mlieko s kultúrou Lb. Acidophilus obsah tuku 1 % , 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt biely , obsah tuku najmenej 10%, 150 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt ovocný, obsah tuku najmenej 10%, ovocná zložka min. 20%, 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Jogurt čokoládový, obsah tuku najmenej 10%, 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt ovocný s kúskami ovocia, obsah tuku najmenej 10%, 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Dezert kakaový, dezert s obsahom tvarohu, smotany, kakaa, 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 240, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Dezert vanilkový, dezert s obsahom tvarohu, smotany, vanilky, 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 240, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 4. Február 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.