Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 2200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82%, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh jemný hrudkový – obsah tuku min. 2,5%, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Tvaroh jemný hrudkovitý - obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana na varenie, čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana na varenie, čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana na šľahanie, čerstvá - tik min. 33 %, 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana sladká, trvanlivá - tuk. min. 12 %, 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana pochúťková kyslá – min. 16 % tuku , balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana pochúťková kyslá – min. 16 % tuku , balenie 3 litre, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr tavený v črievku – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Tofu syr lahôdkový – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Jogurt biely smotanový – tuk min. 3,1 %, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt ovocný - dvojzložkový, smotanový, min. 3 % tuku, ovocný, rôzne príchute, 122 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Tvarohová tyčinka v čokoláde - tvarohovo-smotanová náplň, tvaroh 44%, smotana 35%, rôzne príchute, balenie 35 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Tvarohový dezert - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový), tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% ,balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 31. Marec 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.