Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah mliečnej zložky min. 90 % a max. 7 % cukru
Technické vlastnosti: 1. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 4114, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 2432, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82%, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Tvaroh hrudkový, obsah tuku min. 2,5%, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh hrudkový, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 43, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Smotana trvanlivá, sladká, obsah tuku 12 %, 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 301, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana pochúťková kyslá – min. 16 % tuku , balenie 3 litre, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Syr tavený, obsah tuku cca 25 g/100 g výrobku, balenie krabičky po 8 ks, s obsahom masla, 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 59, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Tvrdý syr, tuk v sušine 45 %, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 235, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tofu syr, biele, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 23, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Jogurt biely, smotanový, obsah tuku min. 3 %, 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1177, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Jogurt ovocný, smotanový, obsah tuku min. 3 %, ovocná zložka min. 20 %, 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Tvarohová tyčinka v čokoláde, tvarohovo-smotanová náplň, tvaroh 44 %, smotana 35 %, rôzne príchute, 30 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1080, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bryndza plnotučná, ovčí hrudkovitý syr, kravský hrudkový syr, tik v sušine min. 48 %, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 28, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Apríl 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.