Obstarávanie

Mlieko a mliečne výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Materská škola, Turgenevova 7, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
8 669,94
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15511000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel,  syntetických farbív, aróm a konzervačných látok

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Maslo, obsah mliečneho tuku 82%, balenie 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Maslo, čerstvé množstvo tuku 82%, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko, trvanlivé, polotučné, obsah tuku 1,5℅ tuku, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Mlieko, trvanlivé, trvanlivé, plnotučné obsah tuku 3,5℅ tuku, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Mlieko, polotučné obsah tuku 1,5℅ tuku, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Rastlinná tuková nátierka, čerstvá, maslová, na prípravu krémov na pečenie 79%, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bryndza, plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, tuk v sušine min 50 %, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Tvaroh, hrudkový s obsahom tuku 2,5%, balenie 3kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Tvaroh, hrudkový s obsahom tuku 2,5%, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tvaroh, termizovaný, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana 12%, sladká s obsahom tuku 12%, balenie 200ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana 12%, sladká s obsahom tuku 12%, balenie 250ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotana na šľahanie, sladká s obsahom tuku 33%, balenie 250ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Smotana kyslá, pochúťková kyslá s obsahom tuku 16%, balenie 175ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr, roztierateľný tavený syr, ošetrené UHT záhrevom, tuk v sušine najmenej 51 %, balenie 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr, parmezán-strúhaný, balenie 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr, mozarella, balenie 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Syr, tofu biely, balenie 180g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Syr, eidamského typu, 30℅ tuku, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt, tuk najmenej 10%, s obsahom živej mikroflory, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt, tuk najmenej 10%, s obsahom živej mikroflory, balenie 3kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Jogurt, smotanový, čokoládový, balenie 135g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt, smotanový, rôzne ovocné príchute, ochucujúca zložka 18% hmotn., balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
INMEDIA, spol. s r.o. 2 0,00 0% EUR 18. Jún 2020 278960

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.