Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 599, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 132, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovadzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčová krkovička, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 129, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 844, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 572, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové karé, chladené bez kosti, bez mastných šliach bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 474, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 21, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Párková klobása, chladená, čestvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 72, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová klobása, údená gazdovská, domáca, chladená, čestvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Šunka dusená, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 115, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Údená krkovička, čerstvá, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Údené stehno, čerstvé, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Údené karé, čerstvá vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 47, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 68, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
EVALI s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 12. Október 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.