Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – min. obsah mliečneho tuku 82%, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh, hrudkovitý s obsahom tuku 2,5% , balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Tvaroh, hrudkovitý s obsahom tuku 2,5%, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana, sladká, s obsahom tuku 12%, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana, sladká, s obsahom tuku 12%, balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana, pochúťková, kyslá s obsahom tuku 16%, balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tavený syr, tuk v sušine min 40%, črievko (bambino, taváčik), balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Tavený syr, tuk v sušine min 40%, črievko (bambino, taváčik), balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Tvrdý syr, 30% tuku v sušine, neúdený, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Tvrdý syr, 45% tuku v sušine, neúdený, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Tofu, biely, zo slovenskej geneticky nemodifikovanej sóje, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Tofu, biely, zo slovenskej geneticky nemodifikovanej sóje, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Tofu, lahôdkový, zo slovenskej geneticky nemodifikovanej sója, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Tofu, lahôdkový, zo slovenskej geneticky nemodifikovanej sóje, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Tofu, údený, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Jogurt biely, smotanový, min 3% tuku, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt biely, plnotučný, min. 3% tuku, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt ovocný, ovocný, smotanový, min. 20 % ovocná zložka, min 3% tuku, balenie 140 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Jogurt čokoládový, smotanový, min 3% tuku, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Acidofilné mlieko, biele, acidofilná a smotanová kultúra, probiotická kultúra, balenie 250ml/175 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Jogurtové mlieko ochutené, jahodové, čučoriedkové, balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Mlieko ochutené, trvanlivé polotučné, rôzne príchute, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Termix, tvaroh min. 48%, smotana 6,5%, rôzne príchute, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Bryndza, plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, tuk v sušine min 48 % termizovaná alebo pasterizovaná, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 28. Október 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.