zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania
Technické vlastnosti: dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby, Hodnota / charakteristika: Akosť 1. trida; Technické vlastnosti: Množstvá tovarov sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné.; Technické vlastnosti: Pri položkách 8,9,11,14,15 a 19 sa pripúšťa ekvivalent v názve výrobku pri dodržaní požadovaného zloženia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení
Technické vlastnosti: bravčová krkovička čerstvá bez kosti vákuovo nebal., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: bravčové karé čestvé bez kosti vákuovo nebal., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: bravčové kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: bravčové plece bez kosti kú.čerstvé, nebal. vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti kú.čerstvé nebal. vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 850; Technické vlastnosti: hovädzie zadné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: klobása ipeľská,podiel bravčového mäsa min 40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: klobása vianočná,podiel mäsa min. 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: oškavky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: párky bratislavské,podiel bravčového mäsa min 60%,hov.mäsa min 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: pečeňový syr,podiel bravčovej pečene min.38%,bravč,mäso min 34%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma inovecká,podiel bravčového mäsa min 83%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: saláma vysočina,podiel bravčového mäsa min 66%,hovädzie mäso 13%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: saláma jemná - mäkká, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: saláma šunková podiel bravčového mäsa min 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: slanina oravská - Bravčový bok bez kosti 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: slanina údená s kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: špekačky,podiel bravčového mäsa min 54% hovädzie mäso min 26%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: šunka debrecínska,podiel bravčového karé min.55%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: tlačenka,podiel vareného mäsa z bravč.hláv min 53%,vareného bravčového srdca min 20%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: údená krkovička bez kosti podiel min. 75% brav. mäasa - nebalená vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: údené bravčové pliecko podiel brav. pleca bez kosti min. 74% nebalené vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Limas, s. r. o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 4. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.