Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, svetločervenej farby, čisto biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 516, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí roštenec z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, chudé do 3 % tuku, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 365, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie predné krk, voľné, chladené bez kosti, svetločervenej farby, čisto biely tuk, kuchynská úrava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 205, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 665, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 519, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 872, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstsvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Párková klobása, voľná, chladená, čerstvá, min. 70 % mäso, obsah soli nižší ako 2,5 g/100 g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová klobása, voľná, údená gazdovská, domáca,chladená, obsah soli menej ako 4,0 g /100 g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Šunka dusená, voľná, min. 80 % mäso, chladená, čerstvá, obsah soli nižší ako 2,5 g/100 g výrobku, krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 14, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Slanina, voľná, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Údená krkovička, voľná, čerstvá, obsah soli nižší ako 2,5 g/100 g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Údené stehno, voľné, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5 g/100 g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párky bravčové, voľné, min. 70 % mäsom čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5 g/100 g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 92, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
EVALI s.r.o. | 5 | 0,00 | 0% | EUR | 22. Apríl 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.