Dodávka mrazených potravín na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mrazené ryby, Hodnota / charakteristika: percentuálny podiel glazúry v tolerancii najviac do 5 %; Technické vlastnosti: Mrazené ryby, Hodnota / charakteristika: 100 % rybacie mäso bez pridanej vody a aditívnych látok
Technické vlastnosti: 1. Karfiol, hlbokozmrazené karfiolové ružičky, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Brokolica, hlboko zmrazené brokolicové ružičky, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hrášok, hlbokozmrazený hrášok, zelený, cukrový, zrno, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Tekvica, mrazená, strúhaná, neochutená, nerozvarená, hlbokozmrazená, farba prirodzená, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Špenát, špenátový pretlak, hlbokozmrazený, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kel, rezaný, hlbokozmrazený, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kukurica, hlbokozmrazená, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Jarná zmes, hlbokozmrzená zeleninová zmes - 6 mix (mrkva, zeler, petržlen, karfiol, fazuľka, pór), balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Zeleninová zmes Pod sviečkovú (mrkva, petržlen, zeler), hlbokomrazená, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Zeleniková zmes Francúzska (mrkva, pór, zeler, petržlen), hlbokomrazená, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Pizza hlbokomrazená, šunková, balenie 600 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Pizza hlbokomrazená, syrová, balenie 600 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Zeleninová zmes Bretanská (brokolica, karfiol, mrkva, pór), balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Zeleninová zmes s kukuricou ( mrkva kocky, hrášok, kukurica), hlbokomrazená, balenie 2,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Hranolky vhodné do rúry, 1.trieda kvality, šírka cca 8-10mm, podiel zemiakov min 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Zemiakové placky s cesnakom a majoránkou, mrazené, (váha 50 g/ks), balenie 20 x 50 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Obaľovaný syrový výrobok, podiel syru min 75%, obaľovaný, jemne dochutený, hlbokomrazený, predsmažený, obal si musí zachovať celistvosť, nerozpadáva sa, neodpadáva, hmotnosť 125 g, balenie 5-10 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Obaľovaný syrový výrobok, podiel syru min 75%, obaľovaný, jemne dochutený, hlbokomrazený, predsmažený, obal si musí zachovať celistvosť, nerozpadáva sa, neodpadáva, hmotnosť 100 g, balenie 5-10 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Knedličky s ovocnou náplňou, tvarohové cesto, ovocná plnka min 20%, hlbokomrazené, po úprave si výrobok zachová celistvosť, náplň zostáva súčasťou výrobku, nevyteká, 1 - 3 kg balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Knedličky so slivkovou náplňou, zemiakové cesto, slivková plnka min 20%, hlbokomrazené, po úprave si výrobok zachová celistvosť, náplň zostáva súčasťou výrobku, nevyteká, 1 - 3 kg balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Zemiakovo bryndzové pirohy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Knedličky tvarohová náplň, zemiakové cesto, tvarohová plnka min 15%, hlbokomrazené, po úprave si výrobok zachová celistvosť, náplň zostáva súčasťou výrobku, nevyteká, 1 - 3 kg balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Šúľance bez náplne, zo zemiakového cesta a vytvarované do malých šulčekov, hlbokomrazené, balenie 1-2kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Šúľance plnené ochuteným makom, zo zemiakového cesta a vytvarované do malých šulčekov, hlbokomrazené, balenie 1 - 2 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Pirohy zo zemiakového cesta, hlbokomrazené, plnené ovocným džemom, plnka min 30%, balenie 1-2kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Losos, filety z lososa s kožou hlbokozmrazené, I. trieda kvality, vákuovo balené 300 - 400 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Losos filet, bez kože, hlboko zmrazený, balenie 1kg (porcie 140-160g), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Tilapia filety, bez kostí, bez zápachu, bez aditív, max. ochranná glazúra max do 5 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Hoki s kožou mrazené (Štikozubec obyčajný), pitvaný bez hlavy a chvosta/ , kus min. 200g - max. 350g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Treska tmavá filety, chrbtové filety z tresky tmavej (alebo treska sviečková - bez koncov filiet) 140 - 160 g, bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Tuniak mrazený, bez kostí, bez zápachu, bez aditív, max. chranná glazúra max do 5 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Rybie file 100g/120g/150g max. ochranná glazúra do 5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Mahi - Mahi, celé filety z alijašskej tresky, priečne polené (cca 500g filety), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Sumček africký filet, mrazené filety, bez kože, hlbokomrazené, glazúra max 10%, balenie 300-500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 15 878,33 | 20% | EUR | 30. Apríl 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.