Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Maslo - čerstvé, obsah mliečneho tuku min. 82%, balenie 125 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Maslo - čerstvé, množstvo tuku 82%, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko - trvanlivé, polotučné, obsah tuku 1,5℅ tuku, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Mlieko - polotučné, obsah tuku 1,5℅ tuku , balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Syr tvrdý - 45 % prírodný zrejúci, min. 45 % tuku v sušine, bez prídavku rastlinného tuku, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Syr tvrdý - 45 % prírodný zrejúci, min. 45 % tuku v sušine, bez prídavku rastlinného tuku , balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Syr tvrdý - 30 % prírodný zrejúci, min. 30 % tuku v sušine, bez prídavku rastlinného tuku, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 88, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bryndza - plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, tuk v sušine min 50 %, termizovaná resp. pasterizovaná, balenie 125 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Syr termizovaný - smotana, mlieko, mliekarská kultúra, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tvaroh - hrudkový s obsahom tuku 2,5%, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Acidofilné mlieko zakysané - mlieko s kultúrou Lb. Acidophilus, obsah tuku 1%, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana na varenie sladká - s obsahom tuku 12%, baleni 200 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotana na varenie sladká - s obsahom tuku 12% , balenie 500 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Smotana na varenie sladká - s obsahom tuku 12%, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Smotana kyslá pochúťková - s obsahom tuku 16% , balenie 200 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr roztierateľný - tavený syr, ošetrené UHT záhrevom, tuk v sušine najmenej 51 %, balenie 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr parmezán - strúhaný, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Syr mozarella - balenie 125 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Syr tofu - naturálny, balenie 180 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Syr tofu - lahôdkový, balenie 160 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt biely - smotanový s obsahom tuku najmenej 10%, balenie 150 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Mliečny dezert - s obsahom tvarohu, smotany , príchuť vanilka, kakao, balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Jogurt ovocný - smotanový, s obsahom tuk najmenej 10 %, rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 20% hmotn., balenie 130g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Jogurt ovocný - smotanový, s obsahom tuk najmenej 10 %, rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 20% hmotn., balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Jogurt ovocný - smotanový, s obsahom tuk najmenej 10 %, rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 20% hmotn., balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Jogurt čokoládový - smotanový, s obsahom tuku najmenej 10%, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Jogurt ovocný - smotanový, s obsahom tuku najmenej 10%, rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 20% hmotnosti, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 4. Jún 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.