Chladené bravčové mäso určené osobám na konzumáciu po ďalšej tepelnej úprave varom/pečením a pod. v súlade s požiadavkami na ich výrobu, skladovanie a dovoz.
Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: určené pre kuchynskú úpravu, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bledoružovej farby, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom mäse nesmú byť stopy po zamrznutí/zmrazení
Technické vlastnosti: 1. Bravčové stehno bez kosti k. ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčová krkovička bez kosti , k. ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé bez kosti , k. ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčová panenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové plece bez kosti k. ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 20 636,36 | 10% | EUR | 21. Jún 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.