Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov dôchodcov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
40 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
1 179,16
Zaplatené:
2.94%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks; kg
Množstvo:
11000.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: hovädzie stehno bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály, (vrchný šál ,spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa, Hodnota / charakteristika: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk; Technické vlastnosti: musí byť bez loja a pozdĺžnej šľachy, jej tenší koniec musí byť priečne zarezaný tak, aby bol najmenej 1 cm vysoký, Hodnota / charakteristika: Hovädzia falošná sviečkovica - býk; Technické vlastnosti: je bravčové mäso špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a sodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzisvalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno bez kosti; Technické vlastnosti: časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu; hrudná špička musí byť dostatočne prikrytá mäsom, bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, Hodnota / charakteristika: Bravčový bôčik s kosťou; Technické vlastnosti: špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčové karé bez kosti; Technické vlastnosti: špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčová krkovička vykostená; Technické vlastnosti: bez kolienka a bez kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela dobre vykostená, bez hlbokých zárezov do mäsa, bez kože a bez kĺbových puzdier, pričom tukové pokrytie môže byť najviac do hrúbky 1 cm, Hodnota / charakteristika: Bravčové plece bez kosti; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba – párky v celofánovom čreve, oddeľované pretáčaním, farba svetlohnedá, povrch hladký alebo mierne vrásčitý, nedeformovaný. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok homogénny, ružovo červenej farby, ojedinelý výskyt drobných kolagénnych častíc a vzduchových dutiniek prípustný. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – primerane slaná, na skuse výrobok šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Mäkký mäsový výrobok – napríklad spišské párky; Technické vlastnosti: výrobok má zlatohnedú farbu, bez hlbokých zárezov, upravený úhľadne do obdĺžnika. Konzistencia je primerane tuhá, na skuse krehká. Vzhľad v nákroji je úhľadne upravený s kožou, šírka 8 – 10 cm, dĺžka 30 – 35 cm, výška min. 2,5 cm, tukové väzivo primerane prerastené svalovinou. Vôňa je príjemná po údení. Chuť je primerane slaná bez vedľajších príchutí, príjemná po údení a použitej surovine, Hodnota / charakteristika: Oravská údená slanina; Technické vlastnosti: výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, tuk mäkký, na sksue výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčového stehna, svalovina mäsovo červenej farby. Výrobok šťavnatý v reze. Tuk na povrchu do 0,5 cm, Hodnota / charakteristika: Údená krkovička bez kosti; Technické vlastnosti: bravčové mäso. Povrchový vzhľad a farba – výrobok v bravčovom čreve, zlatohnedej až tmavohnedej farby, povrch nerovný, pod obalom znateľné zrnenie. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok ružovohnedej farby po mäse a použitej paprike, nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 10 mm, podiel chudých zŕn asi 35 %, drobné vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné. Konzistencia – súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – výrazne korenená a mierne pálivá, po ohriatí výrobok na skuse šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Domáca klobása; Technické vlastnosti: bravč.mäso,hovädzie mäso. Povrch. vzhľad a farba– v prírod.čreve oddeľovaný preväzovaním,farba zlatohnedá s prípustným tmavším alebo svetlejším odtieňom bez zreteľných dymových škvŕn , prípustné zaschnuté kvapky šťavy,povrch hladký alebo mierne vrásčitý.Vzhľad a farba nákroja–na reze vychladený výrobok bledo až tmavo ružovej farby, kúsky slaniny nepravidelne rozložené,drobné mäkké kolagénne častice,vzduchové dutinky miestami a mierne vytavený tuk prípustné. Konzistencia–pevná,krehká,súdržná.Vôňa–príjemná po čerstvej údenine.Chuť–priemerane slaná,po použitom korení,po ohriatí výrobok šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Špekačky; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba – farba tmavohnedo červená s presvitajúcim zrnením, povrch vrásčitý. Vzhľad a farba nákroja – rez lesklý, svetloružovočervenej farby, zrnenie do 4 mm, mienre vzduchové dutinka a mierny výskyt drobných kolagénnych častíc prípustný, na okraji prípustný tmavší odtieň. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – aromatická po údení. Chuť – po koreninách, na skuse výrobok krehký, Hodnota / charakteristika: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napr. saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká); Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba výrobku je podľa typu použitých obalov. Vzhľad a farba nákroja – farba mäsovoružová, podiel vložky na nákroji výrobku prevažuje, prevažná časť vložky o veľkosti nad 2 cm2 , drobné vzduchové dutiny a drobné kolagénne častice v spojke prípustné. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – príjemná mäsová. Chuť – primerane slaná a korenená, Hodnota / charakteristika: Šunková saláma; Technické vlastnosti: výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, na skuse výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčového stehna, svalovina mäsovo červenej farby. Výrobok šťavnatý na reze. Tuk na povrchu do 0,5 cm, Hodnota / charakteristika: Údené stehno bez kosti; Technické vlastnosti: škvarená, Hodnota / charakteristika: Bravčová masť; Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave. Po vzájomnej dohode môžu byť dodané v zmrazenom alebo hlbokomrazenom stave., Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality (resp. A triedy), Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava-býk, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečkovica - býk, mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik s kosťou, mrazený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – napríklad spišské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Domáca klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napr. saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MIK, s.r.o. 3 1 415,00 20% EUR 21. Júl 2021 309917

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.