Obstarávanie

Opravy prenosných a pojazdných hasiacich prístrojov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
2 083,33
Zaplatené:
26.37%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98112000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek podľa technickej špecifikácie
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zmluvy sú  opravy prenosných (243 ks) a pojazdných (51 ks) hasiacich prístrojov, z dôvodu splnenia povinnosti správcu (vlastníka) majetku, v súlade s §5 ods. a) zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi.; Vykonanie opráv prenosných a pojazdných hasiacich prístrojov.; Vykonanie tlakových skúšok tlakových nádob a plnenie tlakových nádob prenosných a pojazdných HP, vykonanie označenia prenosných a pojazdných HP (podľa § 14,15,16 a 17 vyhlášky MV SR č. 719/2002 Z. z.); Vydanie protokolu o úplnom vylúčení prenosných a pojazdných HP z prevádzky v prípade, že HP nespĺňa podmienky bezpečného používania podľa vyhlášky MV SR č. 719/2002 Z. z. ktorou sa ustanovujú vlastnosti, podmienky prevádzkovania a zabezpečenie pravidelnej kontroly prenosných HP a pojazdných HP a vyhlášky MPSVaR SR č. 508/2009 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Rozsah opráv:, Hodnota / charakteristika: a) uvoľnenie tlaku výtlačného plynu v tlakovej nádobe hasiaceho prístroja, v ktorej je hasiaca látka pod trvalým tlakom výtlačného plynu,; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: b) demontáž súčastí hasiaceho prístroja,; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: c) vypustenie hasiacej látky z hasiaceho prístroja; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: d) vyčistenie tlakovej nádoby hasiaceho prístroja; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: e) vizuálnu kontrolu vonkajších stien a vnútorných stien tlakovej nádoby hasiaceho prístroja; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: f) vyčistenie filtra hasiacej látky; kontrolu filtra hasiacej látky; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: g) vyčistenie stúpacej rúrky; kontrolu stúpacej rúrky; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: h) vyčistenie ostatných súčastí výpustnej cesty hasiacej látky; kontrolu ostatných súčastí výpustnej cesty hasiacej látky,; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: i) vyčistenie prúdnice; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: j) naplnenie tlakovej nádoby hasiaceho prístroja hasiacou látkou; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: k) umiestnenie výtlačného plynu do tlakovej nádoby HP alebo umiestnenie samostatnej tlakovej patróny s výtlačným plynom do tlakovej nádoby hasiaceho prístroja alebo na tlakovú nádobu HP

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Výrobca NEURIPPIN - Prenosný HP práškový – PG6e, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: 2. Výrobca KODRETA - Prenosný HP vodný – V9Ti, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 3. Výrobca KODRETA - Prenosný HP práškový – P6Te, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 116; Technické vlastnosti: 4. Výrobca KODRETA - Prenosný HP CO2 S5KTe, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: 5. Výrobca KODRETA - Pojazdný HP práškový – P50Te, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 6.  Výrobca KODRETA - Pojazdný HP CO2 snehový – S 1x30, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: 7. Výrobca KODRETA - Pojazdný HP CO2 snehový – S 2x30, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
STOLAMED PLUS, s. r. o. 4 2 500,00 20% EUR 23. Júl 2021 310091

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.