Technické vlastnosti: Dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby v čase dodania jednotlivých tovarov pre pol. č. 1-26, Hodnota / charakteristika: nesmie byť kratší ako 14 dní ; Technické vlastnosti: Množstvo, Hodnota / charakteristika: jednotlivé množstva uvedené v technickej špecifikácii predmetu zákazky tvoria predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody.; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi , Hodnota / charakteristika: zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Výnos Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 2143/2006-100 PK SR a iné
Technické vlastnosti: pol. č.1-syr Eidam alebo ekvivalent (prírodný, polotvrdý, zrejúci, plnotučný blok, vhodný na vyprážanie, studenú kuchyňu, vákuovo balený, tuk v sušine min. 45%, sušina najmenej 55% hmotnosti), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: pol. č. 2- syr údený- tehla (prírodný, polotvrdý, zrejúci, plnotučný blok, vhodný na vyprážanie, studenú kuchyňu, vákuovo balený, tuk v sušine min. 30%, sušina najmenej 48% hmotnosti), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: pol. č. 3-bryndza (prírodný zrejúci syr, vyrobený mletím ovčieho syra alebo zmesi ovčieho a kravského syra. Podiel ovčieho syra min. 50% v hmotnosti sušiny, farba: biela až žltkastá. Sušina min. 44% hmotn., tuk v sušine min. 38% hmotn., dodávané v 3 kg až 5 kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: pol. č. 4-tvaroh (jemne hrudkovitý, konzumný, tučný mliečny výrobok so sušinou min. 28%, tuk v sušine min. 33%, bielej farby, kyslo-mliečnej chuti, čerstvý -nevyzretý syr, vyrobený z tepelne ošetreného kravského mlieka, dodávaný v min. 1000 g baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: pol. č. 5-syr tavený (1 bal. s obsahom min. 140 g/8*17,5 g/balenie/krabička = 8 ks/bal./, obsah sušiny najmenej 34%, tuk v sušine najmenej 45%), Jednotka: krabička, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14000; Technické vlastnosti: pol. č. 6- syr tavený 50g. štvorčekový, obsah sušiny najmenej 34%, tuk v sušine najmenej 45%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: pol. č. 7-syr Bambino alebo ekvivalent - bal. min. 100 g (tavený syr v črievku, sušina najmenej 34 %, tuk v sušine najmenej 45 %), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25000; Technické vlastnosti: pol. č. 8-zakysanka (balenie min. 200 g, 3,3% tuku, kyslo mliečny produkt získaný mliečnou fermentáciou kravského mlieka, výrobok je typický vyšším obsahom tuku a hutnou chuťou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7500; Technické vlastnosti: pol. č. 9-jogurt ovocný min. 125 g. ( hmotnosť 125 g, obsah tuku min. 2,2 %), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 35000; Technické vlastnosti: pol. č. 10-jogurt biely min. 125 g. ( hmotnosť 125 g, obsah tuku min. 10 %), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7500; Technické vlastnosti: pol. č. 11- probio jogurt min. 125g. , biely alebo rôzna príchuť, zloženie: mlieko, ovocná zložka 20%, stabilizátor, sušené mlieko, vláknina, mliečne bielkoviny, jogurtová kultúra, kultúra bifidobacterium sp., tuk najmenej 2,5%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7500; Technické vlastnosti: pol. č. 12-hermelín min. 120 g. ( Mäkký zrejúci plnotučný syr s bielou plesňou na povrchu, zloženie mlieko, soľ, mliekarenské kultúry, plesňová kultúra penicillium candidum, sušina: min. 48 %, tuk: min. 26,4 %), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: pol. č. 13-parenica min. 100 g. ( Polotvrdý nezrejúci stredne tučný parený údený syr, balený ), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 14-mozzarella min. 125 g. (mäkký plnotučný nezrejúci syr v náleve, 125g., Tuk v sušine: min. 45%. Sušina: min. 36%., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 15- cottage cheese min. 180g., rôzna príchuť, zloženie: mlieko, smotana, soľ, mliekarenská kultúra, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 16-niva ( Syr s ušľachtilou modrou plesňou. Syr s plesňou vo vnútri hmoty, polomäkký, zrejúci, plnotučný, porciovaný, zloženie pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 5,5% hmot., stabilizátor: chlorid vápenatý, syridlo, mliekarenské kultúry, ušľachtilá pleseň - penicillium roqueforti, množstvo sušiny: najmenej 48% hmot., množstvo tuku v sušine: min. 50% hmot.), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: pol. č. 17-jogurtový nápoj min. 200 ml ( jogurtové mlieko, zloženie mlieko, tekutý cukor, glukóza, mliečne minerály, jogurtové kultúry, vitamíny B6 a D, Obsah tuku najmenej 0,6% hmot.), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4000; Technické vlastnosti: pol. č. 18-puding min. 200g. ( Pudingový krém so šľahačkou – rôzne druhy, zloženie Puding: mlieko, cukor, kukuričný a tapiokový modifikovaný škrob, čokoláda v prášku 4 % (cukor, kakao 32 %), stabilizátor karagénan, Šľahačka (10 %): smotana, cukor, glukózový sirup, želatína, emulgátor E472b, stabilizátory guma guar a karagénan, penotvorná látka dusík.), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: pol. č. 19- mliečna ryža min. 150g. rôzne príchute, ( Zloženie.Mlieko min. 42 %, Cmar, Voda, Ryža 6,7 %, Cukor, Dextróza, Vajcia, Zahusťovadlá: karobová guma, guarová guma, Aróma, Jedlá soľ, Obsah tuku 2,4 %. + ďaľšie suroviny podľa príchute ), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: pol. č. 20- termix min. 90g., rôzna príchuť, zloženie: tvaroh min. 48%, voda, cukor, smotana 6%, modifikovaný kukuričný škrob, arómy, jedlá želatína,, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: pol. č.21 - Acidko 3%, 450ml Zloženie Mlieko, Ochucujúca zložka 16 % (cukor, voda, glukózo-fruktózový sirup, aróma, výťažok z vanilkových strukov Bourbon 0,25 %, farbiaci výťažok z mrkvy, zahusťovadlo: pektíny; regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citrany sodné), Smotanová kultúra, Kultúra Lactobacillus acidophilus, Tuk 3,0 %, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 22 - Kyslá smotana 16%, 200g, Zloženie Pasterizovaná smotana (mlieko), Smotanová kultúra, Množstvo tuku najmenej 16 % hmotnostných, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 23 - Syr plátkový – 100g. balenie, rôzne druhy, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 24 - Pribináčik 125g. rôzna príchuť, Zloženie Tvaroh, Smotana, Cukor, Vanilková zložka 2,7 % (cukor, prírodná aróma a vanilkový extrakt), Jedlá želatína, Zahusťovadlá: xantánová guma, škrob, Sušina 38 %, Tuk 15,5 %, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: pol. č. 25 - MANA nátierka alebo ekvivalent (vyrobená z lahodnej smotany, množstvo mliečneho tuku najmenej 31 %, balenie: 150-200 g, rôzna príchuť), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: pol. č. 26 - Smotanový jogurt min. 145g. rôzne druhy a príchuť, Zloženie Smotana, Jogurtová kultúra, Tuk najmenej 10,0 % hmot., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
NOVOCASING NITRA, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 26. Január 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.