Predmetom zákazky je nákup „čerstvého hovädzieho, bravčového, teľacieho, jahňacieho a baranieho mäsa “ , pre zabezpečenie stravovania všetkých kategórií stravníkov
Technické vlastnosti: Čerstvé mäso musí byť dodávé v akosti a kvalite I. triedy, zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zák. č. 152/1995 Z.z. , Hodnota / charakteristika: -; Technické vlastnosti: Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006 - 100 PK, Hodnota / charakteristika: -; Technické vlastnosti: Potvrdenia prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živočíšneho pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004,, Hodnota / charakteristika: -; Technické vlastnosti: musia byť schválené príslušným orgánom v súlade s článkom 31 ods.2 nariadenia (ES) č. 882/2004, v platnom znení, článkom 3 nariadenia (ES) č. 854/2004, v platnom znení, a zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov ostatnej súvisiacej legislatívy :, Hodnota / charakteristika: ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti pre prevádzku skladu na skladovanie, manipuláciu a preskupovanie čerstvého mäsa balených; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: v priamom a druhom obale, na jeho skladovanie, uvádzanie na trh ,,prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača.
Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti orech KÚ – býk , Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti KÚ Spodný šál – býk , Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti - krk – býk, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti - kližka – býk, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečkovica - býk 1,8 kg+, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí vysoký roštenec b.k. KÚ - býk, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka b.k. KU- býk, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková - býk, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti z pleca KÚ– býk , Jednotka: kg, Minimum: 1500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti KÚ– býk , Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné s kosťou, rebro , hruď , Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí zadný výrez (guľášový), Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky čistené surové ( nie mrazené), Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie chvost, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti KU, Jednotka: kg, Minimum: 2000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti 4D, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno s kosťou zadné ( bez paprčky), Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti bez retiazky KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 3000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti KU, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka , Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava orech, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové srdce, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové rebrá mäsové, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia chladené voľné, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia chladené voľné , Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia chladené voľné KU, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäso Liptov s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 5. Apríl 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.