Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, dodanie v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Morčacie prsia, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kurča, chladené, bez drobkov, bledoružovej farby, opracované , kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie stehná, chladené, I.Q.F kvalita, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 85, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, orech, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčové karé bez kosti, chladené, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová klobása, min. 95% mäso, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Saláma šunková z bravčového mäsa, čerstvá, podiel mäsa min. 70%, nárez, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Pražská šunka, dusená, min. 85% mäso, chladená, čerstvá, bezlepková potravina, nárez, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Slanina údená, bravčová, bez kože, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 7, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Oškvarky, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky bravčové, min. 85% mäso, čerstvé, bezlepkové, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčová pečeň, chladená bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Daniel stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Daniel roštenka, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločerenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 28. Február 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.