Obstarávanie

Mlieko, mliečne výrobky a vajcia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola Ľudovíta Fullu
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 510,86
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15511000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5%; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel,  syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na obale alebo na sprievodnom obale neuplynulo viac ako 1/7 (znamená dodanie čerstvých vajec nie starších ako 4 dni od znášky)

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Acidofilné mlieko, tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Acidofilné mlieko, rôzne príchute, Rajo, zloženie: mlieko, smotanová kultúra, kultúra Lactobacillus acidophilus, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 3800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Mlieko čerstvé plnotučné - 3,5 % tuku, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana na šľahanie trvanlivá – min. 31 % tuku, balenie1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11 Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 250ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku, balenie 200 ml, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr tvrdý neúdený - tuk v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr tvrdý neúdený - tuk v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 175, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %,  balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 560, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Termix tvarohový - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový) tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Smotanovo-tvarohový krém XXL, rôzne príchute (vanilkový, čokoládový), balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %,  balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute, s pridanou probiotickou kultúrou bifidus actiregularis, bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3360, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute aj čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 980, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute aj čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %,  tuk min. 6 %,  bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 980, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Jogurt ovocný, rôzne ovocné príchute aj čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1440, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute aj čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1440, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Jogurt dvojzložkový – rôzne ovocné príchute aj čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, tuk min. 2,4% bez zahusťovadiel, bez syntet.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 122 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1910, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Vajcia-čerstvé slepačie, veľkosť L, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterinárnou kontrolou, po 30 ks v preložkách, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8980, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
INMEDIA, spol. s r.o. 1 0,00 0% EUR 2. Jún 2023 339558

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.