Priebežné dodávanie mlieka a mliečnych výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania podľa aktuálnej potreby, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou tovaru na miesto dodania a vyložením dodaného tovaru ku skladu.; Za zmluvný rámec sa nepokladajú presné množstvá tovaru uvedené v časti "Funkčná a technická špecifikácia predmetu Zmluvy" (resp: Príloha č. 2 Cenová kalkulácia). Množstvá jednotlivých položiek tovarov sú určené podľa súčasného stavu stravníkov, ako predpokladané množstvo na obdobie 12 mesiacov, ktoré sa môže v dôsledku rôznych objektívnych skutočností zmeniť. Kupujúci sa nezaväzuje vyčerpať maximálny finančný limit objednávok, ani vyčerpať predpokladané množstvo dodávaného tovaru a vyhradzuje si právo objednávať tovar podľa svojich potrieb.
Technické vlastnosti: Predmet zákazky musí spĺňať požiadavky, Hodnota / charakteristika: Vyhláška č. 343 Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR z 08. decembra 2016 o niektorých výrobkoch z mlieka; Technické vlastnosti: Uvádzanie spotrebiteľského balenia tovaru je z dôvodu zabezpečenia normatívnych hodnôt jednotlivých stravných limitov. Je prípustné pri dodaní nahradiť požadované spotrebiteľské balenie podobným spotrebiteľským balením s odchýlkou hmotnosti alebo objemu maximálne do 10% pri jednotlivej položke, pri súčasnom zabezpečení dodávky celkového požadovaného objemu tovaru., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Acidko ochutené, rôzne príchute, plnotučné, obsah tuku min. 3,6%, bal. 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bryndza plnotučná, Slatina, ovčí hrudkový syr min. 50% hmot., kravský hrudkový syr, sušina min. 44 %, obsah tuku v sušine min. 48 % (vedierko), bal. 1000g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Jogurt biely ACTIVIA, zloženie: smotana, jogurtová kultúra , tuk v mliečnej zložke min. 10 %hmot., bal. 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: Jogurt biely smotanový, zloženie: smotana, jogurtová kultúra, tuk v mliečnej zložke min. 10,0 % hmot., bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Jogurt ochutený smotanový, zloženie: smotana, ochutená a ovocná zložka 15% hmot.,tuk v mliečnej zložke min. 10%,rôzne príchute, bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Jogurt ovocný DIA, s podielom 4,5% ovocia, 1,5 % prírodnej šťavy, 0,1% tuku a náhradným sladidlom, bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: Maslo čerstvé z kravského mlieka, obsah mliečneho tuku v smotane min. 82%, bal. 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: Maslo porciované - maslo z kravského mlieka, obsah mliečneho tuku min. 82 %, bal. 10g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2400; Technické vlastnosti: Mliečna termizovaná nátierka s obsahom mliečneho tuku min. 31%, neochutená, bal. 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Mliečna termizovaná nátierka s obsahom mliečneho tuku min.31%, ochutená, s rôznymi mäsovými a bylinkovými príchuťami, bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Mliečny puding čokoládový, vanilkový so šľahačkou, zloženie: odstredené mlieko, voda, smotana (10%), bal. 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Mlieko plnotučné vysokopasterizované, obsah tuku najmenej 3,5 %, balenie Tetra Pak, bal. 1000ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Mlieko polotučné vysokopasterizované, obsah tuku najmenej 1,5 %, balenie Tetra Pak, bal. 1000ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6000; Technické vlastnosti: Parenica polomäkká, parená, údená s ovčieho syra, obsah tuku min. 25%, 53% sušiny, bal. 105g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Smotana čerstvá kyslá, obsah tuku min. 15%, bal. 1000ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Smotana čerstvá kyslá, obsah tuku min. 16%, bal. 200ml/175g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Smotana na šľahanie živočíšneho pôvodu, obsah tuku min. 30 %, UHT, bal. 250ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Smotana na šľahanie živočíšneho pôvodu, obsah tuku min. 30 %, UHT, bal. 1000ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Smotanové kúzlo, ochutená kyslá smotana s kúskami ovocia, ovocná zložka 18% (rôzne príchute), tuk najmenej 7,8 %, obsah sacharidov max. 14 g, bal. 130g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Syr balkánskeho typu, mäkký zrejúci plnotučný slaný syr, sušina min. 43 % hmot., tuk min. 23% hmot., bal. 1250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Syr cottage cheese, čerstvý syr, biely, zloženie: mlieko, smotana, soľ (najviac 1,5%), sušina min.18%, tuk v sušine 20%, bal. 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Syr Encián - camembert, mäkký zrejúci plnotučný syr s bielou plesňou na povrchu, bal. 110g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Syr Niva s modrou plesňou vo vnútri, porciovaný, sušina min. 48 %, obsah tuku 48 %, porc., bal. 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Syr Niva s modrou plesňou vo vnútri, sušina min. 48 %, obsah tuku min. 48 %, bal. cca 2300g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Syr parený údený (Koliba), 45% nezrejúci, polotučný, celková sušina min. 48% hmot., obsah tuku v sušine 45% hmot., bal. 1700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Syr plátkový, plnotučný, tavený (35% hm, tuku v sušine, 46% sušiny), balený, neúdený, 5 plátkov v 100g balení, bal. 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: Syr s bielou plesňou na povrchu, mäkký zrejúci polotučný syr, zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ max. 3%, syridlo, mliekarenské kultúry, ušľachtilá pleseň Penicillium candidum, sušina: min. 43%, tuk v suš. min. 43% bal. 80g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: Syr s bielou plesňou na povrchu, mäkký zrejúci polotučný syr s bielou plesňou na povrchu, zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ max. 3%, syridlo, mliekarenské kultúry, ušľachtilá pleseň Penicillium candidum, sušina: min. 43%, tuk v suš. min. 43% bal. 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 460; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný Bambino, vedierko, zloženie: odtučnené mlieko, syry, maslo, smotana 7 %, bal. 1000g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný v črievku, sušina 40%, tuk v sušine 51% (syr Bambino originál), balenie 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Syr tavený, roztierateľný, smotanový so šunkou, obsah tuku v sušine 70% (pravý syrokrém), 3 ks/á 50g v 150g balení bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Syr tavený, roztierateľný, smotanový, obsah tuku v sušine 70% (pravý syrokrém), 3 ks/á 50g v 150g balení bal. 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: Syr tavený, smotanový, rozotierateľný, trojuholníkový, obsah tuku v sušine min. 45% (Lunex), 8 ks v balení bal. 140g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Syr tehla 45% (Farmar), zrejúci, neúdený, plnotučný, vákuovo balený, obsah tuku min. 45% hm. obsah sušiny min. 55 % hmotnosti, bal. 3300g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Syr údený 45%, polotvrdý, zrejúci, plnotučný, vákuovo balený, vhodný aj na vyprážanie (Tekov), bal. cca 2100g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220; Technické vlastnosti: Termizovaný tvarohový dezert Termix, zloženie: tvaroh 51%, s príchuťou smotany 6%, čokolády 2%, vanilky 2% Tami bal. 90g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Termizovaný tvarohovo-smotanový dezert Tvaroháčik (ekv.Dráčik), zloženie: tvaroh 50 %, smotana 12 %, tuk 6 %, rôzne príchute, bal. 80g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Tvaroh mäkký hrudkovitý, polotučný, sušina min. 23 % hmot., obsah tuku min. 8 % bal. 3000g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Tvaroh mäkký, hrudkovitý, polotučný, sušina min. 23% hmotnosti, obsah tuku min. 1,7% bal. 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Zakysanka, zloženie: plnotučné mlieko, smotanová kultúra, tuk v hmotnostných % min. 3,3 % bal. 200ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Zakysanka, zloženie: plnotučné mlieko, smotanová kultúra, tuk v hmotnostných % min. 3,3 % bal. 500ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Zakysanka, zloženie: plnotučné mlieko, smotanová kultúra, tuk v hmotnostných % min. 3,3 % bal. 1000ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 8. September 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.