Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinou a veterinárnej správy SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovadzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie predné krk, chladené bez kosti, kuchynská úprava, svetločervenej farby, čisto biely tuk, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové krkovička, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové karé, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčová panenka, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Roštenka z daniela, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Stehno z daniela, bez kostí, chladené, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Králičie mäso, bez kostí, chladené, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunková saláma, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párková klobása, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčová klobása, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, obsah soli menej ako 4,0 gr na 100 g výrobku, minimálne 70% mäsa, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Šunka dusená, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, pokrájať, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Slanina údená bravčová, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá - oravská, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina údená bravčová gazdovská, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údená krkovička čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené lahôdkové karé čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údené stehno čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Mäkká saláma, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Kuracie prsia, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Kurací stehenný plátok, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Kuracie stehna s. k. chladené, kalibrované 180 gr, 200gr, 220 gr s kosťou a kožou, bez zmeny farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Kuracie stehna s. k. mrazené, kalibrované 180 gr,200gr,220,250 gr s kosťou a kožou, bez zmeny farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Kurča voľné chladené bez drobkov, bez zmeny farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Kuracia štvrť, chladené, s kosťou a kožou, bez zmeny farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Kuracia pečeň, chladená, čerstvá, bez zmeny farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Kačacie prsia, chladené s kožou bez kosti, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Kačacia masť, čerstvá, balenie 500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Morčacie stehná a kože, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Morčacie prsia, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Marec 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.