Technické vlastnosti: Upresnenie množstva jednotlivých dodávok, Hodnota / charakteristika: telefonicky alebo e-mailom minimálne 2 pracovné dni pred dodaním, každé odberné miesto samostatne; Technické vlastnosti: Fakturácia, Hodnota / charakteristika: dekádne po ukončení dekády, pre každé odberné miesto samostatne; Technické vlastnosti: Trvanlivosť, Hodnota / charakteristika: min. 12 mesiace od dodania tovaru; Technické vlastnosti: Džemy musia spĺňať požiadavky vyhlášky č. 44/2012 MP SR o ovocných džemoch, rôsoloch, marmeládach a sladenom gaštanovom pyré., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Džemom je zmes cukrov, dužiny alebo pretlaku z jedného druhu alebo viacerých druhov ovocia, Hodnota / charakteristika: áno
Technické vlastnosti: Kompót jablkový, jablká delené, lúpané v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, sklo 4 l, jedlý podiel min. 1600 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Kompót čerešňový – odkôstkované čerešne v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, sklo 4 l, jedlý podiel min. 1900 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Kompót višňový– odkôstkované višne v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, sklo, 700 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: Kompót slivkový – odkôstkované slivky, polené v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, sklo 4 l, jedlý podiel min. 1750 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 110; Technické vlastnosti: Kompót ananásový – ananás krájaný na kocky v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, plech 2600 g, jedlý podiel min. 1600 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Kompót ananásový – ananás krájaný na kocky v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, plech 700 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 24; Technické vlastnosti: Kompót marhuľový – polené, lúpané marhule bez kôstky v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, plech 2600g, jedlý podiel min. 1500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 54; Technické vlastnosti: Kompót broskyňový – lúpané marhule, polené alebo plátky v sladkom náleve s cukrom a sladidlom, plech 2600 g, jedlý podiel min. 1500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 54; Technické vlastnosti: Kompót miešaný (ovocný kokteil) –zmes ovocia v rôznom pomere v sladkom náleve s cukrom, plech 2600 g, jedlý podiel min. 1500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: Kompót brusnicový, sklo, 370 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Džem porcovaný 20 g (rôzne druhy, ovocný podiel min. 50 %),, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22000; Technické vlastnosti: Džem porcovaný 20 g, sladený náhradným sladidlom – DIA (rôzne druhy, ovocný podiel min. 50 %),, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Džem jednodruhový (jahodový, malinový, čučoriedkový, čerešňový.., min. podiel ovocnej zložky 60 %),, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Džem zo zmesi ovocia (min. podiel ovocnej zložky 60 %),, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: Lekvár slivkový (min. podiel ovocnej zložky 60 %)., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 210
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
GLOBUS spol. s r.o. | 3 | 4 491,66 | 20% | EUR | 31. Október 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.