Technické vlastnosti: a. Lokalita výdaja stravy: Piešťany, objekt hlavnej budovy Nemocnice Alexandra Wintera n.o. - Winterova 66, Piešťany zamestnancom dodávateľa (cca 150 jedál) Zabezpečenie dovozu stravy zabezpečí dodávateľ, Hodnota / charakteristika: pre 150 osôb; Technické vlastnosti: b. Lokalita výdaja stravy: Piešťany, Poliklinika NAW, Rekreačná 2, zamestnancom odberateľa (cca 50 jedál), Hodnota / charakteristika: pre 50 osôb; Technické vlastnosti: Dodávateľ zabezpečí dodávanie stravy vo vhodných obaloch na udržanie tepla (varniciach tepelno-izolačných nádobách ) a vozidlom určeným na prepravu stravy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Odberateľ zabezpečí objednávanie a nahlásenie počtu a sortimentu jedál., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Cena za služby je úmerná počtu vydaných stravných jednotiek za mesiac a cene jedného obeda.V cene jedla (polievka + chleba, hlavné jedlo a nápoj - výber z 5 hlavných jedál) sú započítanénáklady na dopravu, používanie nádob na dovoz stravy, zmluvne zabezpečená likvidácia zbytkov stravy a biologického odpadu a výdaj stravy zamestnancom dodávateľa., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Výdaj jedál bude prebiehať na dvoch miestach (NAW + Poliklinika) v čase od 11:00 hod. do 13:30 hod., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Na výber z päť jedál- Cena za jedlo je spolu s dovozom, výdajom (vlastný kuchár dodávateľa), odvozom bio odpadu a pod., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - VO sa môže zúčastniť spoločnosť s denným obratom cca 1000 obedov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievky bez pridania múky – zahustenie realizovať alternatívnymi variantmi- Každého ½ roku vyjadrenie zástupcov dodávateľa k dotazníku spokojnosti- s predchádzajúcim bodom spojená (každého ½ roku) pracovná schôdzka s návrhmipre zlepšenie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možnosť navýšenia objemu jedál za obdobie 1 roka nad objem 48 000 jedál,, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požiadavky na poskytovanie stravovacích služiebDruhy jedál od pondelka do piatku (pracovné dni):1. Druh jedla: polievka + hlavné jedlo (mäso + príloha/zemiaky, ryža, cestovina),2. Druh jedla: polievka + hl. jedlo (sladké jedlo alebo slané bezmäsité jedlo),3. Druh jedla: polievka + hl. jedlo (mäso + príloha/zemiaky, ryža, cestovina),4. Druh jedla: polievka + studená kuchyňa (bagety, šalát alebo delená strava) Delená strava – polievka + hl. jedlo (mäso + zelen. / ovocný šalát),5. Druh jedla: polievka + hl. jedlo (mäso/ryba/syr so zelen. šalátom, dresing, pečivo)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: U jedál 1,3 a 5 vždy iný druh prípravy mäsa a striedanie príloh.Ku každému druhu jedla pridať nápoj (čaj alebo sirupový nápoj).V prípade mäsitého jedla pridať kompót alebo šalát (surová/sterilizovaná zelenina).V týždennom jedálnom lístku budú pri každom druhu jedla uvedené alergény (numerickým vyjadrením s legendou obsahujúcou, ktoré číslo vyjadruje aký alergén., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požiadavka na množstvo pri jednotlivých druhoch jedla :1. Druh jedla: polievka + hlavné jedlo (mäso + príloha/zemiaky, ryža, cestovina), Polievka 3,5 dcl, Mäso 120 g, príloha zemiaky 250 g.2. Druh jedla: polievka + hlavné jedlo (sladké jedlo alebo slané bezmäsité jedlo),Polievka 3,5 dcl, sladké jedlo 200-400 g, slané bezmäsité jedlo 200 g.3. Druh jedla: polievka + hlavné jedlo (mäso + príloha/zemiaky, ryža, cestovina) Polievka 3,5 dcl, Mäso na prírodno 80 g, príloha ryža 220 g, knedľa 160 g, cestovina 220 g. Pokračovanie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 4. Polievka 3,5 dcl, Bageta 300 g, Šalát 350 g.Delená strava Polievka 3,5 dcl, mäso 80-120 g, zeleninový alebo ovocný šalát 200 g.5. Polievka 3,5 dcl, 350 g mäso/ryba/syr so zeleninovým šalátom, dresing, pečivo).Nápoj : 2,0 dcl.Kompót : 150 g.Šalát : 100 g., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Denný počet jedál (obedov), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dodávanie jedál v pracovné dni, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 248, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Catering Majerník s.r.o. | 1 | 214 933,33 | 20% | EUR | 22. December 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.