Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, bez cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3.; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinou a veterinárnej správy SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné – z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno, chladené bez kosti a kože bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kurací stehenný rezeň, chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie stehná chladené s kosťou a kožou,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Chladené kuracie prsia, chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzí roštenec, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kurča chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia falošná sviečková, chladené bez kosti , kuchynská úprava, chudé, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň, chladená bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracia pečeň, chladená bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párky diétne, čerstvý podiel mäsa 80%, bezlepková potravina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky jemné, čerstvý podiel mäsa 80%, bezlepková potravina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Saláma šunková, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Slaniná oravská, čerstvá, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina údená, čerstvá, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Oškvarky, čerstvé, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Masť domáca, čerstvá škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 7. Júl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.