Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazeníalebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovaniado svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej nadodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viacako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúcena seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobkymäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinovoua veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale)okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené,chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné, z mladých býčkov, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, chladené, bez kosti bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí lapsar, mladý býk, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetloružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovadzí roštenec, z mladých býčkov, chladené, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie stehno, bez kože, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie prsia, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové stehno, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové stehno, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové pliecko, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčové karé, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párková klobása, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčová klobása, údená, gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunka dusená bravčová, krajaná, min. 80% mäso, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina bravčová, údená, domáca, bez kože, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Údená krkovička, čerstvá, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Údené stehno, čerstvé, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Údené karé, čerstvé, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Kuracia pečeň, chladená, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Morčacie prsia, chladené, bez kostí, bez kože, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Šunková saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 24, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Párky, čerstvé, podiel mäsa 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23 Stehno z daniela, chladené, mrazené, bez kosti, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 8. November 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.