Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, mininálny obsah tuku 1,5%; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: podstielkový chov, alebo voľný chov alebo ekologický chov; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na obale alebo na sprievodnom obale neuplynulo viac ako 1/7 (znamená dodanie čerstvých vajec nie starších ako 4 dni od znášky)
Technické vlastnosti: 1. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, ochutené, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 340, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, Liptov balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 72, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 864, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 756, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Jogurtový probiotický nápoj, rôzne príchute, 280 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Mlieko ochutené (vanilka, kakao), 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana na šľahanie trvanlivá – min. 30% tuku, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotana na varenie, čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 105, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Smotana na varenie, čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 500 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 77, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Smotana na varenie sladká – tuk min. 12 %, balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 194, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 225, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr plátkový – min. 50 % tuku v sušine, bez príchute, (5 ks v balení) celé balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 88, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Syr tavený v črievku – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Syr tavený Maratonec – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Syr tavený v črievku Bambino – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Syr tavený v črievku Bambino – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Syr s modrou alebo zelenou plesňou – sušina min. 48 %, tuk v sušine min. 50 %, balenie 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 86, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Syr typu parmezán, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Syr tvrdý neúdený Eidam 2,5 kg blok - obsah tuku v sušine min. 45%, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 105, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Syr tvrdý neúdený Eidam 2,5 kg blok - obsah tuku v sušine min. 30%, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 122, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 63, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 37, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Sójový tofu syr lahôdkový (marinované gastro) – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Sójový tofu syr lahôdkový (marinované gastro) – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 160g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Sójový tofu, syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Termix tvarohový, rôzne príchute (vanilkový, čokoládový) tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, do vrecka, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 650, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% , balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 330, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Smotanovo tvarohový krém XXL - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% , balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 103, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Dezert kyslá smotana Krajanka, 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 920, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 40. Jogurt dvojzložkový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 122 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 41. Pribináčik Kapsík 70g, kakao, vanilka, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 42. Vajcia-čerstvé slepačie, veľkosť L, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterinárnou kontrolou, po 30 ks v preložkách, minimálna trvanlivosť 21 dní od dodania tovaru, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 6600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 43. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 640, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.