Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastlinných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: na dodacom liste musí byť uvedené úradné schvaľovacie číslo, názov prevádzky, veterin. číslo prevádzky, krajina pôvodu, trieda kvality, hmotnostná skupina, dátum min. trvanlivosti, rozlišovacie číslo; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: musia pochádzať zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok z voľného výbehu, kŕmených prírodným krmivom s obsahom karotenoidov, túto skutočnosť uvedie na dodacom liste; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/7 (dodanie čerstvých vajec nie starších ako 4 dni); Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: vyžadujeme dodávku v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované
Technické vlastnosti: 1. Maslo, čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bryndza plnotučná – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Jogurt biely – smotanový, tuk min. 10 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Jogurt ovocný, smotanový – rôzne ovocné príchute, ovocná zložka min. 15%, tuk min. 7%, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Jogurt čokoládový, smotanový, obohac. zložka min. 15%, tuk min. 7%, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Smotana, kyslá, min. 12 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana na varenie, čerstvá, tuk 12 %, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko, čerstvé, polotučné - 1,5 % tuku, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Mlieko, trvanlivé, polotučné - 1,5 % tuku, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Mlieko, trvanlivé, plnotučné - 3,5 % tuku, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Mlieko acidofilné plnotučné - 3,5% tuku, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Syr Eidam, tvrdý, neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, balenie 200 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr Eidam, tvrdý, neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, balenie 3,5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr tavený v črievku – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr tavený v črievku – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Tvaroh, jemný, hrudkový – obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Tvaroh, jemný, hrudkový – obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Vajcia - čerstvé slepačie vajcia z podstielkového chovu, z ekologického chovu alebo voľného chovu, hmotnostná trieda L ( 55-60g), trieda akosti A, balenie po 30 ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 7000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Syr parmezán, trvanlivý zrejúci taliansky syr, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.