Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Materská škola Hrebendova 5, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 342,35
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódomdodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: 1. akosť, čerstvé, chladené, dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobymäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné,  chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, svetločervenej farby, čisto biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti a kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzí roštenec z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, chudé do 3 % tuku, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie stehná, voľné, chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracie stehná, voľné, chladené, samostatne kalibrované 220 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča, voľné, chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracia pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Morčacie prsia, voľné, chladené, bez kosti a kože, bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové karé, voľné, chladené  bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párková klobása, voľná, chladená, čerstvá, hydinové mäso min. 34 %, bravčová koža 12,5 %, bravčové mäso min. 8 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčová klobása, voľná, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená, voľná, obsah mäsa min. 80 %, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina, voľná, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Saláma šunková, voľná, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené mäso, voľné, čerstvé, bez kosti, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Oškvarky, voľné, čerstvé, bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Saláma mäkká, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky bravčové, čerstvé, obsah mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Domäsko s.r.o. 3 0,00 0% EUR Dátum neuvedený 360003

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.