Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódomdodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: 1. akosť, čerstvé, chladené, dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobymäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, svetločervenej farby, čisto biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti a kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzí roštenec z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, chudé do 3 % tuku, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie stehná, voľné, chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracie stehná, voľné, chladené, samostatne kalibrované 220 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča, voľné, chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracia pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Morčacie prsia, voľné, chladené, bez kosti a kože, bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párková klobása, voľná, chladená, čerstvá, hydinové mäso min. 34 %, bravčová koža 12,5 %, bravčové mäso min. 8 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčová klobása, voľná, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená, voľná, obsah mäsa min. 80 %, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina, voľná, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Saláma šunková, voľná, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené mäso, voľné, čerstvé, bez kosti, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Oškvarky, voľné, čerstvé, bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Saláma mäkká, čerstvá, podiel mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky bravčové, čerstvé, obsah mäsa min. 80 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.