Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5%; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynulaviac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložkya max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm akonzervačných látok; Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotickéhocharakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačnýchlátok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na obale alebo nasprievodnom obale neuplynulo viac ako 1/7 (znamená dodanie čerstvých vajecnie starších ako 4 dni od znášky); Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: podstielkový chov, alebo voľný chov alebo ekologický chov
Technické vlastnosti: 1. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1050, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko čerstvé plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana na šľahanie trvanlivá – min. 31 % tuku, balenie 1liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% ,balenie 70g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Smotanovo tvarohový krém XXL- rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% ,balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt ovocný dvojzložkový-rôzne druhy, v druhej zložke: ovocný džem, cereálne guličky, str.čokoláda, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 106-122g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Jogurt ovocný – rôzne príchute, záruka min. 14 dní, tuk min. 2 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Jogurt smotanový – rôzne príchute čokoládový, vanilkový,kokosový, jahodový. Záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 130g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Jogurt ovocný – rôzne príchute, s obsahom Jogurtových kultúr Bifidus ActiRegularis, záruka min. 14 dní, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Jogurtový probiotický nápoj, rôzne príchute. Záruka min.14 dní, bez zahusťovadiel, synt.farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 280 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Vajcia - čerstvé slepačie, veľkosť L, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterinárnou kontrolou, po 30 ks v preložkách, minimálna trvanlivosť 21 dní od dodania tovaru, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 11000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29 Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.