Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1 Maslo, čerstvé, obsah mliečneho tuku 82% , 1 kg (dodávka v menších baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko čerstvé, polotučné, obsah tuku 1,5%, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko trvanlivé, polotučné, obsah tuku 1,5% UHT, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 4200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Mlieko, trvanlivé, plnotučné, obsah tuku 3,5%, balenie 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Smotana 175 g pochúťková kyslá s obsahom tuku 16%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Jogurt čokoládový/vanilkový 150 g smotanový s obsahom tuku najmenej 10%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Jogurt biely 150 g tuk najmenej 10%, s obsahom živej mikroflory, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Jogurt ovocný 150 g "smotanový, rôzne ovocné príchute, ochucujúca zložka 18% hmotn., s probiotickou kultúrou", Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Acidofilné mlieko 250 ml/ 175g biele, mlieko, acidofilná a smotanová kultúra, probiotická kultúra, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Acidofilné mlieko ochutené 250ml/ mlieko,acidofilné a smotanová kultúra ,probiotická kultúra,rôzne príchute/jahoda,vanilka.../, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Tvaroh 250 g hrudkovitý s obsahom tuku 2,5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Tvaroh 250 g jemný, termizovaný, neochutený, s obsahom tuku 2,5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bryndza 125 g plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, tuk v sušine min 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Smotana na varenie 500 ml sladká s obsahom tuku 12% trvanlivá, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Smotana 250 ml sladká s obsahom tuku 12% čerstvá, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Smotana 250 ml sladká s obsahom tuku 33%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Mascarpone 250g plnotučný, mäkký, smotanový, čerstvý syr, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Syr mäkký 100 g roztierateľný tavený syr, ošetrené UHT záhrevom, tuk v sušine najmenej 51 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Syr tvrdý 250 g polotvrdý zrejúci plnotučný syr,45% tuku v sušine, pasterizované mlieko, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 260, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Syr plesnivý 125g syr s ušľachtilou modrou plesňou vo vnútri hmoty, polomäkký, zrejúci, plnotučný, porciovaný, množstvo sušiny najmenej 48% hmot., množstvo tuku v sušine: 50% hmotnosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Syr tofu 160g pasterizovaný rastlinný výrobok, vákuovo balený, vyrobený zo slovenskej geneticky nemodifikovanej sóje, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Syr Parmezán 200g polotučný syrntvrdý min.32%tuku v sušine,bez prídavku rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Mliečny dezert 80 g Tvarohovo – smotanový dezert, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Termix 90 g tvaroh min. 48%, smotana 6,5%, s príchuťou vanilka/ čokoláda/pistácia, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.