Obstarávanie

Odberové súpravy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
18 470,10
Konečná suma(Bez DPH):
14 655,45
Zaplatené:
79.34%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33141625-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmet zákazky bude použitý na experimentálnu prácu v laboratóriu, pričom jeho špecifikácia vyplýva z kontinuity, štatistickej opakovateľnosti a interpretácie experimentov,  vyžadujúcich si špecifickosť jednotlivých komponentov odskúšaných pri tomto procese v laboratóriu objednávateľa.; Reagencie potrebné na prípravu knižníc vhodné na analýzu transkriptómu na úrovni jednej bunky s možnosťou fixácie na zabezpečenie kontinuity vedeckovýskumnej činnosti.; Riešenie: diagnostické kity - odberové súpravy na prípravu knižníc transkriptómu jednej bunky, umožňuje používateľovi profilovať génovú expresiu a zároveň prostredníctvom paraformaldehydu (PHA) zafixovať bunky v samotnom momente odberu, čo uchová integritu vzorky a „uzamkne“ všetky biologické procesy, ktoré práve v bunkách prebiehajú. Zároveň PHA výrazne zvyšuje výťažnosť aj fragilních buniek, uľahčuje zbieranie a skladovanie vzoriek. Okrem toho vďaka riešeniu transkriptómu jednej bunky, môžete počas jednej reakcie sprocesovať až 128 vzoriek vďaka možnosti multiplexovania.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Špeciálne navrhnuté indexy od spoločnosti 10X Genomics potrebné pre označenie a následnú konštrukciu knižníc, ktoré sú pripravené prostredníctvom platformy Chromium X., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Indexy musia zabezpečiť správnu prípravu knižníc a zároveň musia byť kompatibilné so zvyšnými súčasťami riešenia pre zabezpečenie profilovania buniek imunitného systému na jednobunkovej úrovni., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Indexy musia byť uskladnené pri -20°C., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Kľúčové vlastnosti riešenia: - Profilovanie génovej expresie stoviek až tisícich buniek prostredníctvom špeciálne navrhnutých prób, ktoré zachytávajú celý ľudský, či myší transkriptóm; - Uschovanie vzoriek bez straty na kvalite dát vďaka fixačnému kroku; - Škálovateľnosť je zabezpečená vďaka možnosti multiplexovania od 1 až do 128 vzoriek na jeden beh; - Uzamknutie všetkých biologických procesov v bunke vďaka PHA zabezpečí dáta čo najviac podobné biologickým podmienkám v organizme;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Možnosť detekcie aj povrchovýh proteínov; - Súčasťou riešenia je aj prístup do softvéru Cell Rangera Loupe Browser; - Vhodné pre rôzne druhy vzoriek vrátane vzoriek FFPE; - Záchyt až cca 65%; - Možnosť analýzy až 10000 buniek v rámci jednej vzorky;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ak niektorý z použitých parametrov, identifikuje konkrétny typ výrobku, alebo výrobok konkrétneho výrobcu, verejný obstarávateľ umožňuje nahradiť takýto výrobok ekvivalentným výrobkom. Uchádzač môže predložiť aj ekvivalent vo vyššej kvalite., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: množstvo, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
GeneTiCA s.r.o. 2 16 121,00 10% EUR Dátum neuvedený 365514

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.