Obstarávanie

Grandientový HPLC systém s kvartérnym gradientom s degasérom a iným príslušenstvom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
23 887,00
Konečná suma(Bez DPH):
18 250,00
Zaplatené:
76.4%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38434000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je (1 ks) HPLC analyzátor s kvartérnym gradientom s degasérom, programovateľným autosamplerom, PDA UV-VIS detektorom, kolónovým termostatom s chladením a chromatografickou stanicou s riadením celého systému na vedecko – výskumné využitie v laboratóriu katedry farmakognózie a botaniky.; (1 ks) HPLC analyzátor s kvartérnym gradientom s degasérom, programovateľným autosamplerom, PDA UV-VIS detektorom, kolónovým termostatom s chladením a chromatografickou stanicou s riadením celého systému– pričom sa systém a dodávka skladá zo súčastí s uvedenými minimálnymi parametrami a požiadavkami:

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Gradientový box s degasérom:- kvartérny nízkotlakový gradient s integrovaným degasérom, dvojpiestová konštrukcia, rozsah prietokov 0.01-10 ml/min, tlakové limity, algoritmus potláčania reziduálnych pulzov, možnosť zadného oplachu piestov, box na 4 fľaše mobilnej fázy, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Analytické HPLC čerpadlo [Ceramic]:- Nízkotlakové kvartérne gradientové čerpadlo určené na presné dávkovaniu mobilnej fázy v HPLC s možnosťou gradientovej elúcie. Zabudovaný algoritmus potláčania reziduálnych pulzov a zadný oplach piestov. Integrovaný degasér, malý mŕtvy objem, box pre 4 fľaše mobilnej fázy. Ovládanie prostredníctvom datastanice (vrátane nastavenia gradientového profilu). Rozsah prietokových rýchlostí: 0,01-10 ml/min, reprodukovateľnosť: ± 0.5 %, presnosť prietoku: ± 2 %, max. tlak: 40 Mpa, komunikácia Ethernet (LAN), RS232, USB., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Analytický UV-VIS Diode Array Detektor:- rozsah vlnových dĺžok 200-800nm, šum ± 5 x 10-6 AU, drift 1 x 10-4 AU/hr, sken alebo meranie pri 8 vlnovách dĺžkach súčasne, vzorkovacia rýchlosť do 100Hz, komunikácia Ethernet (LAN), USB. Počet prvkov diódového poľa: 512-4.096. Ovládanie a programovanie prostredníctvom datastanice. Analytická cela súčasťou dodávky detektora., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Termostat kolón s chladením a vyhrievaním:- (rozsah nastaviteľných teplôt: 0˚C - 80˚C, pre 3 HPLC kolóny rozmeru 250mm, stabilita teploty ± 0,2˚C, zabudovaný indikátor úniku mobilnej fázy, komunikácia Ethernet (LAN), RS-232, kompatibilita s rôznymi HPLC systémami., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Príslušenstvo pre analytickú zostavu:- materiál na uvedenie do prevádzky, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: LC Modul priameho ovládania zostavy, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: AS Modul priameho ovládania autosampleru, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Modul pre PDA dáta (SW), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Stanica pre 1 systém: - datastanica pre zber, vyhodnotenie a prezentáciu chromatografických dát a riadenie systému) vrátane PC s 27'' LCD monitorom a príslušenstvom., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Autosampler na 96 vialiek, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Príslušenstvo pre AutoSampler:- HPLC automatický dávkovač pre 96 vialiek s možnosťou variabilného dávkovacieho objemu, programovateľný, rôzne metódy dávkovania (plná slučka, čiastočne naplnená slučka, µl pick-up dávkovanie), dizajn ihly pre zabránenie krížovej kontaminácie, autokalibrácia. Automatická autodetekcia bez potreby kalibrácie a nastavenie pozície ihly. Ovládanie a prostredníctvom datastanice. Max. tlakový limit: 40MPa, vynikajúce hodnoty presnosti, reprodukovateľnosti a linearity. Materiál na uvedenie do prevádzky., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: HPLC analyzátor, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
AZ CHROM s. r. o. 2 21 900,00 20% EUR 12. Jún 2023 365753

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.