zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania
Technické vlastnosti: dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby, Hodnota / charakteristika: Akosť 1. trida; Technické vlastnosti: Množstvá tovarov sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné.; Technické vlastnosti: Pri položkách 8,14,15 a 19 sa pripúšťa ekvivalent v názve výrobku pri dodržaní požadovaného zloženia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení
Technické vlastnosti: bravčová krkovička čerstvá bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: bravčové karé čestvé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: bravčové kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: bravčové plece bez kosti kú.čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1275; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti kú.čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 360; Technické vlastnosti: hovädzie zadné bez kosti čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: udená klobása vianočná,podiel mäsa min. 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: oškavky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 105; Technické vlastnosti: párky bratislavské,podiel bravčového mäsa min 60%,hov.mäsa min 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 225; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: pečeňový syr,podiel bravčovej pečene min.38%,bravč,mäso min 34%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: saláma inovecká,podiel bravčového mäsa min 83%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: saláma jemná - mäkká, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: bravčová šunka podiel bravčového mäsa min 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 255; Technické vlastnosti: Šunka bravčová - nárez 100g, podiel mäsa min 75%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 390; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: špekačky,podiel bravčového mäsa min 54% hovädzie mäso min 26%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: údená krkovička bez kosti podiel min. 75% brav. mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Limas, s. r. o. | 5 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Marec 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.