Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5%; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm, a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. 10% variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, ovocná zložka min. 15%; Technické vlastnosti: Fermentované mliečne výrobky a ochutené mlieko, Hodnota / charakteristika: musia mať mni. 90 % mliečnej zložky a max. 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Maslo čerstvé, min obsah mliečneho tuku 82%,vyž.hodnoty- energia- 3145kj/750kcal,tuky 82g z toho mastné kyseliny 47,2g, sacharidy 0,5g z toho cukry 0,5g, bielkoviny 0,7g,soľ 0,1g/100g výrobku, 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 759, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko čerstvé, polotučné, obsah tuku 1,5%,, 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 6100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko trvanlivé, plnotučné, obsah tuku 3,5%, ošetrené UHT ohrevom, homogenizované, 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1360, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bryndza, plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, tuk v sušine min 70 %, 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 26, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Jogurt biely, biely smotanový, min 3% tuku, 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Jogurt ovocný, smotanový, ochucujúca zložka 18 % hmotnosti, min 3% tuku, 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Jogurt s príchuťou, min 3% tuku, rôzne príchute čokoláda/čoko-banan...., smotanový, 122g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko ochutené, ovocná zložka jahoda, vanilka, čokoláda , 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 5385, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana na šľahanie, s obsahom tuku 33% , 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 320, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana pochúťková, kyslá, s obsahom tuku 16%, 200ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana sladká, s obsahom tuku 12%, 200ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotanovo-tvarohový krém, ochutený tvaroh, rôzne príchute , 80g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr tavený, tavený syr jednodruhový s obsahom 75% syra, 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr tvrdý, prírodný zrejúci syr polotučný, 30% tuku v sušine podľa objednaného množstva, 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr tvrdý, prírodný zrejúci syr polotučný, 45% tuku v sušine podľa objednaného množstva , 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr parmezán, syridlo, mlieko, soľ 1,6g, sacharidy 0g, cukor 0g, bielkoviny 23,4g, tuk 29,7g, nasýtené kyseliny 19,8g, 1671KJ/402kcal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Termix , tvaroh min. 48%, smotana 6,5%, s príchuťou vanilka/ čokoláda, 90g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Tofu , lahôdkové , 180g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Tofu biele , 180g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Tvaroh hrudkový , s obsahom tuku od 2,5% do 5% , 3kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 690, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Tvaroh mäkký , priemerná výživová hodnota na 100g , tuk max. 25g, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 25. Január 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.