Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec na prípravu jedál do Centra komunitných sociálnych služieb, K majeru 3, Košice - Krásna
Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: na dodacom liste musí byť uvedené úradné schvaľovacie číslo, názov prevádzky, veterin. číslo prevádzky,krajina pôvodu, trieda kvality, hmotnostná skupina, dátum min. trvanlivosti, rozlišovacie číslo; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: musia pochádzať zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok z voľného výbehu, kŕmených prírodným krmivoms obsahom karotenoidov, túto skutočnosť uvedie na dodacom liste; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/7 (dodaniečerstvých vajec nie starších ako 4 dni); Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: vyžadujeme dodávku v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované
Technické vlastnosti: 1. Mlieko, polotučné, Trvanlivé , obsah tuku 1,5%, pasterizované, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko, polotučné, obsah tuku 1,5%, čerstvé, objem 1 liter, pasterizované, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Maslo, čerstvé, obsah mliečneho tuku min. 82%, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo, delaktozované 125G, množstvo laktózy najviac 0,01 g na 100 g tuk v mliečnej zložke najmenej 82%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh, hrudkovitý, polotučný, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Syr tvrdý 30%, prírodný zrejúci, tvrdý min.30 % tuku v sušine, bez prídavku rastlinného tuku, neúdený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bryndza, plnotučná, min. 50 % ovčieho syra, termizovaná resp. pasterizovaná, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Syr tavený, syr, maslo, tvaroh, (bambino, karička, syrokrém), bez pridania rastlinného tuku, balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Tvaroh jemný hrudkový, s obsahom tuku 2,5%, tuk v sušine min. 8%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Smotana, na varenie bezkaktózová 10% 200 ml, množstvo laktózy najviac 0,01 g na 100 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana, sladká, s obsahom tuku min 12%, balenie 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana, pochúťková kyslá, s obsahom tuku 14 - 16%, balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Acidofilné mlieko, zakysané mlieko, biele, s kultúrou Lb. Acidophilus obsah tuku 3,6 %, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Jogurt, biely, smotanový, s obsahom tuku najmenej 3,1%, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jogurt, ovocný, smotanový s obsahom tuku najmenej 2,4%, bez zahusťovadiel bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, ovocná zložka min. 20%, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16 Jogurt, čokoládový, vanilkový, smotanový s obsahom tuku najmenej 2,4%, balenie 150 g, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Jogurt ovocný , bezlaktózový 150g, množstvo laktózy najviac 0,01g na 100 g tuk v mliečnej zložke najmenej 10%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Termix, dezert, s obsahom termizovaného tvarohu, balenie 90 g rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový) tvaroh min. 48%,smotana min. 6,5%, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Smotanovo-tvarohový krém, dezert s obsahom tvarohu, smotana min. 15,5% sušina 37%, rôzne príchute, balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Mlieko bezlaktózové, 3,5%, množstvo laktózy najviac 0,01 g na 100 ml., balenie 1 l, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Vajcia, voľné, čerstvé vajcia z podstielkového, voľného alebo ekologického chovu, hmotnostná trieda L (55 - 60g), trieda akosti A, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 19. Február 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.