Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastlinných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečnych baktérií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5 %; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: na dodacom liste musí byť uvedené úradné schvaľovacie číslo, názov prevádzky, veterin. číslo prevádzky,krajina pôvodu, trieda kvality, hmotnostná skupina, dátum min. trvanlivosti, rozlišovacie číslo; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: musia pochádzať zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok z voľného výbehu, kŕmených prírodným krmivom s obsahom karotenoidov, túto skutočnosť uvedie na dodacom liste; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/7 (dodanie čerstvých vajec nie starších ako 4 dni)
Technické vlastnosti: 1. Bryndza – plnotučná, min. 50% ovčieho syra, pasterizovaná, balenie 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Mlieko UHT polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Mlieko UHT plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana sladká, čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 200 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana sladká – tuk min. 12 %, balenie 250 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana kyslá – 16 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hera – rastlinná tuková nátierka (70%) na pečenie a varenie, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr Lučina, čerstvý prírodný syr s obsahom 99,5 % tvarohu, bez konzervačných látok a stabilizátoru, balenie 120 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Mascarpone jemne krémový tučný, smotanový čerstvý syr s podielom 80 % tuku, balenie 250/500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr s modrou alebo zelenou plesňou– sušina min. 48 %, tuk v sušine min. 50 %, balenie 115 g (NIVA), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Sójový tofu syr biely– bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Sójový tofu syr lahôdkový– bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Syr typu Parmezán, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 150 g, a 1000 g a 3000 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Termix, termizovaný tvarohový krém - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový) tvaroh min. 48 %, smotana, min. 6,5 %, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Smotanovo tvarohový dezert - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37%, balenie 80 g (Dráčik), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Jogurt smotanový s obsahom tuku najmenej 10 %, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Jogurt smotanový s obsahom tuku najmenej 10 %, balenie 130 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Jogurt ovocný smotanový s obsahom tuku najmenej 10%, ovocná zložka min. 20%, bez E, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Jogurt čokoládový, smotanový s obsahom tuku najmenej 10%, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Jogurt ovocný s pridanou zložkou BIFIDUS ACTIREGULARIS, ovocná zložka 20%, bez E, balenie 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Vajcia-čerstvé slepačie, veľkosť L 55/60 g/ks, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterin. kontrolou, po 30 ks v preložkách, min. trvanlivosť 21 dní od dodania tovaru, z podstielkového chovu, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Acidofilné mlieko biele 1%, balenie 950 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 4. Marec 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.