Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3.; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku,škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinou a veterinárnej správy SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné - z mladých jalovičiek, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzie predné- pliecko z mladých býčkov, chladené bez kosti, svetločervenej farby, čisto biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovadzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno KÚ, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 550, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové pliecko KÚ, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové karé KÚ, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčová krkovička, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Párková klobása, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová klobása, bravčové mäso 77%, bravčový tuk 15%, údená, domáca, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párky jemné, min. podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Šunka dusená výberová, min. 80% bravčové mäso, chladená, čerstvá, krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunková saláma, bravčové stehno 55%, chladená , čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Kuracie prsia, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Kuracie stehenný plátok, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Kuracie stehná, chladené, kalibrované 180 g., 200 g, 220 g. s kosťou a kožou, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Kurča, chladené bez drobkov, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Kuracia štvrť , chladené, s kosťou a kožou, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Morčacie prsia, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Kačacie prsia, chladené bez kosti s kožou, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Kačacie stehná, chladené s kosťou a kožou, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Mäso zo srnca-stehno, chladené bez kosti, farby tmavočervenej , bez zvyškov kože, zbavené loja, bez krvných podliatín, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Mäso z daniela-stehno, chladené bez kosti, farby tmavočervenej , bez zvyškov kože, zbavené loja, bez krvných podliatín, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 15. Apríl 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.