Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Teľacie stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Morčacie prsia, chladené bez kosti a kože, opracované, bez mastných častí, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné, chladené bez kosti, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 940, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzí roštenec, býk, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurací stehenný rezeň, chladené, bez kosti a kože, bez mastných častí, opracované, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Chladené kuracie prsia, chladené bez kosti a kože, opracované, bez mastných častí, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 980, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča chladené, čerstvé, bez drobkov, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kuracie stehná chladené, kalibrované, chladené s kožou, bez kosti, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 360, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia falošná sviečková, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, kuchynská úprava, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčová pečeň, chladená bez kosti, kože, bledoružovej farby, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracia pečeň, chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Bravčová klobása, údená gazdovská, chladená, čerstvá , min podiel mäsa 80%, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky jemné, čerstvý podiel mäsa 80%, bezlepková potravina, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Slanina oravská, údená, bravčová, čerstvá, bez kože, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, SR, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
CIMBAĽÁK s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 15. Apríl 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.