Obstarávanie

Prešov, Sokolovské kasárne - rekonštrukcia budovy č. 32, KJB – R


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 694 071,31
Konečná suma(Bez DPH):
1 657 529,38
Zaplatené:
97.84%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45216200-6
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom stavebných prác je rekonštrukcia budovy č. 32 vrátane búracích prác v rámci ktorých sa odstránia viaceré existujúce konštrukcie. Okenné a dverné konštrukcie sa vymenia za nové, plastové alebo hliníkové s izolačným trojsklom. Ostatné nevymieňané dverné otvory sa opatria z interiérovej strany tepelnoizolačnou vložkou. Obvodový plášť sa zateplí kontaktným zatepľovacím systémom ETICS. Zateplenie strechy sa zrealizuje v skladbe vyhovujúcej tepelnotechnickému výpočtu. Ďalej sa vykoná rekonštrukcia odvedenia zrážkových vôd so zaústením do existujúcej kanalizácie ako aj rekonštrukcia anglických dvorčekov. V interiéry sa vybúrajú existujúce podlahy. Všetky nové podlahy budú v miestnostiach izolované proti zemnej vlhkosti a budú zateplené. Nášľapné vrstvy podláh sa zrealizujú podľa účelu miestnosti. Nové murované priečky a výplne sa upravia omietkou a ostatné existujúce priečky sa vyspravia stierkou. Konečná úprava bude zo sadrovej stierky podľa druhu miestnosti. Súčasťou prác je tiež výmena vykurovacích telies vrátane rozvodov ústredného kúrenia, výmena existujúcich klimatizačných jednotiek a rozvodov TÚV, rekonštrukcia silnoprúdových rozvodov a elektroinštalácie, rekonštrukcia sociálnych zariadení vrátane vytvorenia sociálneho zariadenia pre imobilných a zabezpečenia bezbariérového vstupu do objektu. V rámci rekonštrukcie je potrebné zrealizovať komplexné úpravy jedálne a kuchyne v objekte KJB podľa platnej legislatívy s využitím suterénnej časti ako skladovacích priestorov. Podrobný rozsah prác je uvedený vo Výkaze výmer, ktoré sú prílohou Zmluvy o dielo.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Táto časť nebola zazmluvnená 6 1 657 529,38 Neuvedené EUR 8. Apríl 2024 381741 https://www.crz.gov.sk/zmluva/9143741/ {"desc"=>"Predmetom stavebných prác je rekonštrukcia budovy č. 32 vrátane búracích prác v rámci ktorých sa odstránia viaceré existujúce konštrukcie. Okenné a dverné konštrukcie sa vymenia za nové, plastové alebo hliníkové s izolačným trojsklom. Ostatné nevymieňané dverné otvory sa opatria z interiérovej strany tepelnoizolačnou vložkou. Obvodový plášť sa zateplí kontaktným zatepľovacím systémom ETICS. Zateplenie strechy sa zrealizuje v skladbe vyhovujúcej tepelnotechnickému výpočtu. Ďalej sa vykoná rekonštrukcia odvedenia zrážkových vôd so zaústením do existujúcej kanalizácie ako aj rekonštrukcia anglických dvorčekov. V interiéry sa vybúrajú existujúce podlahy. Všetky nové podlahy budú v miestnostiach izolované proti zemnej vlhkosti a budú zateplené. Nášľapné vrstvy podláh sa zrealizujú podľa účelu miestnosti. Nové murované priečky a výplne sa upravia omietkou a ostatné existujúce priečky sa vyspravia stierkou. Konečná úprava bude zo sadrovej stierky podľa druhu miestnosti.\nSúčasťou prác je tiež výmena vykurovacích telies vrátane rozvodov ústredného kúrenia, výmena existujúcich klimatizačných jednotiek a rozvodov TÚV, rekonštrukcia silnoprúdových rozvodov a elektroinštalácie, rekonštrukcia sociálnych zariadení vrátane vytvorenia sociálneho zariadenia pre imobilných a zabezpečenia bezbariérového vstupu do objektu. V rámci rekonštrukcie je potrebné zrealizovať komplexné úpravy jedálne a kuchyne v objekte KJB podľa platnej legislatívy s využitím suterénnej časti ako skladovacích priestorov.\nPodrobný rozsah prác je uvedený vo Výkaze výmer, ktoré sú prílohou Zmluvy o dielo. ", "title"=>"Prešov, Sokolovské kasárne - rekonštrukcia budovy č. 32, KJB – R", "con_name"=>"ZoD 2024/104 \"Prešov, Sokolovské kasárne - rekonštrukcia budovy č. 32, KJB - R\"", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"45216200", "addon_cpv"=>["45321000", "45421100"], "con_crz_id"=>"ZoD 2024/104", "final_value"=>1657529.38, "con_win_date"=>nil, "lowest_offer"=>1657529.38, "highest_offer"=>1903224.17}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.