Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastlinných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných baktérií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5 %; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: podstieľkový chov, alebo voľný alebo ekologický chov; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: na dodacom liste musí byť uvedené úradné schvaľovacie číslo, názov prevádzky, veterin. číslo prevádzky,krajina pôvodu, trieda kvality, hmotnostná skupina, dátum min. trvanlivosti, rozlišovacie číslo; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: musia pochádzať zo schválených a kontrolovaných chovov sliepok z voľného výbehu, kŕmených prírodným krmivom s obsahom karotenoidov, túto skutočnosť uvedie na dodacom liste; Technické vlastnosti: Vajcia, Hodnota / charakteristika: dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/7 (dodanie čerstvých vajec nie starších ako 4 dni)
Technické vlastnosti: 1. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bryndza – sušina min. 44 %, tuk v sušine min. 48 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Tuk natierkový rastlinný RAMA – tuk min. 25 %, balenie 500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Mlieko trvanlivé plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Mlieko čerstvé plnotučné -3,5% tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Smotana na šľahanie trvanlivá – min. 31 % tuku, balenie 1liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Syr plátkový 17 g – min. 50 % tuku v sušine (1balenie 100 g/5-6 ks v balení bez príchute), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Čerstvý syr Lučina ,tvaroh 99,5 % (mlieko, smotana, mliekarenské kultúry), soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Parmezán syr,extra tvrdý polotučný syr z nepasterizovaného mlieka, zloženie: mlieko, mliekarenská kultúra, jedlá soľ, syridlo, konzervačná látka (vaječný lyzozým), tuk v sušine 32%, sušina 70%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Syr s modrou alebo zelenou plesňou– sušina min. 48 %, tuk v sušine min. 50 %, balenie 115 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 30 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 88, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Termix tvarohový - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový) tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5 %, sušina 37 % ,balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Jogurt ovocný – s pridanou zložkou bifidus actiregularis, rôzne ovocné príchute, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm, a konzervačných látok, balenie 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 130 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Ryža v mlieku ochutená, balenie 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Jogurt dvojzložkový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 122 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Vajcia-čerstvé slepačie, veľkosť L, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterinárnou kontrolou, po 30 ks v preložkách, minimálna trvanlivosť 21 dní od dodania tovaru, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 18. Jún 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.